S koliko tipi lahko spijo ženske, da ne dobijo oznake 'poceni'? (moški pogled)

Koliko spolnih partnerjev ima lahko ženska, da moškega ta podatek ne zmoti?

S koliko tipi lahko spijo ženske, da ne dobijo oznake 'poceni'? (moški pogled) (foto: Profimedia) Profimedia
25. 8. 2017

Ah, to magično število spolnih partnerjev, ki skrito ždi v naši zavesti. Število, ki ga moški lažejo, kadar je prenizko, in ženske, kadar je previsoko.

Dvojna merila, zaradi katerih se vsi sprašujemo, zakaj je moški, ki je imel veliko žensk, casanova, medtem ko je v isti sapi ženska s pestro seksualno zgodovino v najboljšem primeru ‘poceni’.

Seksualna disciplina

Razlika je seveda že v sami ponudbi. Čeprav smo od časa sufražetk prilezli že kar daleč, vsaj kar se tiče ženske emancipacije, smo moški še vedno največkrat v položaju lovca oziroma snubca.

Kar v obdobju iskanja tako hitre zabave kot tudi dolgotrajne zveze izkoriščamo povsod. Zato ste ženske vsak dan izpostavljene bolj ali manj neposrednim seksualnim ponudbam in na vas je, da izberete najboljše od ponujenega.

Za nas moške pa je igra ravno obratna, saj pred nami nihče ne kleči s prstanom v dlani.

Že tako redek izbor, ki ga naberemo po osebni presoji, se filtrira še z občasnimi zavrnitvami ali zasedenostjo.

Moški zato pograbimo priložnost tam, kjer se ponudi, in ravno zato se tako težko upremo, kadar smo postavljeni v položaj lovljenega, in nas ženska prične zavajati.

Moški torej vemo, kako težko se je kontrolirati, in ravno s tem razlogom to vrlino potem tako zelo spoštujemo pri ženskah.

Samo pomislite namreč, kolikokrat ste slišale moške reči, da če bi bili oni ženske, bi seksali kar vsepovprek.

Žensko telo je tempelj

Nekoč je nekdo napol v šali rekel, da je ženska kot avto – bolj kot je rabljen, manj je vreden. Ta sicer malce šovinistična opazka pa ni daleč od resnice.

Moški namreč žensko telo sprejemamo kot tempelj, do katerega je dostop omejen zgolj na moškega, ki si ga zasluži.

Točno ta ženska razdalja pa je obenem tudi vaša seksualna magija, ki privlači moške z resnimi načrti in željo, da se za vas potrudijo še tisto dodatno miljo, vedoč, da bodo nekoč blagoslovljeni z največjim darom, ki ga lahko podarite moškemu – z vašim telesom.

Če moški dobi zeleno luč že kar v začetni fazi, vas bo najverjetneje hitro popredalčkal z ostalimi ‘dekleti za zabavo’.

Na spolno tako aktivne ženske se moški ne upamo vezati, saj v njih opažamo pomanjkanje točno tiste kontrole, ki je tudi sami nimamo.

In kaj imate od tega ve?

Ko se boste zavedle, kakšno seksualno moč izražate, če svojega telesa ne podarite takoj, bodo tisti srečneži, katerim boste dale priložnost, da se za vas resnično potrudijo, preden vas dobijo v posteljo, znali ceniti svoj zaklad.

Obenem pa boste na novo raven ponesle tudi seks, saj se moški bolj strastno ljubimo z žensko, za katero smo se borili z mučno potrpežljivostjo.

Morda se bom še kdaj ugriznil v jezik, a bom vseeno rekel, da seks pač ni vse. Danes sicer vsi, tudi jaz, dajemo seksu prevelik pomen, in morda ravno zato toliko zvez in zakonov na dolgi rok preprosto ne deluje.

Začetki so vedno energični in strastni, ampak ko faza medenih tednov mine, v napačnem razmerju žal ostanejo le še napake.

Seveda to ne pomeni, da se morate braniti seksa, le v vedenje naj vam bo, kaj si lahko o vaši magični številki misli potencialni dolgotrajni partner.

Napisal: Darjo Hrib

Preberite še: Tega poroka v odnosu ne bo spremenila (neromantična resnica o zakonskem življenju)

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri