Mister Slovenije 2017: Finalisti v družbi naših bralk na adrenalinskem doživetju (FOTO + VIDEO)

Finalisti za mistra Slovenije 2017 so se odpravili novi pustolovščini naproti. Skupaj z izbranimi dekleti, ki so se prijavila na natečaj, so se odpravili v adrenalinski park v Solkan na Primorsko. Dogodivščina, ki jo je omogočil Zvezdar, je bila aktivna, predvsem pa zabavna in nepozabna.

Finalista Nik in Gregor sta z veseljem pokazala izklesano telo. (foto: Katja Kodba) Katja Kodba
9. 5. 2017

Dan je že ob jutranjem zboru udeleženih obetal veliko. Dobro razpoloženje, malce adrenalina in sinergija med ljudmi pa so poskrbeli, da so pričakovanja dobila nove razsežnosti.

Dogajanje se je prelevilo v pravo nepozabno pustolovščino!

Organizacija Mister Slovenije in ponudnik darilnih paketov Zvezdar, sta finaliste lepotnega tekmovanja postavila pred novi izziv.

Deset najbolj vročih fantov ta hip je na adrenalinski zmenek povabilo izbrana dekleta, ki so se prijavila na natečaj. Da naloga ne bo pretežka, je obetala že vožnja proti Primorski.

Ob prihodu je sledil »welcome drink« in sproščeno vzdušje je bilo popolno. Sledila je vožnja s čolnom čez Sočo in že je bil cvet lepote sredi gozda, kjer se je razprostiral adrenalinski park.

Fantje so se izkazali za prave kavalirje in dekleta opremili z varnostnimi pasovi.

Po nekaj uvodnih minutah, ko so vodiči predstavili osnovna pravila in napotke, se je prava avantura vendarle začela.

»Današnji dan je ponudil zabavo, vendar tudi vpogled, kako se fantje soočajo z danimi situacijami. Prijetna in nepozabna avantura nam je vsekakor omogočila, da smo finaliste še bolje spoznali,« sta nam zaupala organizatorja projekta Nina Uršič in Erik Ferfolja. 

Do cilja po jeklenih vrveh!

Fantje in dekleta so bili pred številnimi izzivi. Da so prišli do cilja, so morali večkrat preplezati različne ovire, se spusti po jeklenih vrveh in se soočiti z ne ravno vsakdanjimi spretnostmi.

Druščina se je takoj sporazumela in premagovala ovire brez večjih težav. Ob koncu je sledil še dolg spust po jekleni žici čez Sočo.

Tristo metrov adrenalina ter prelepega razgleda na reko in pokrajino, kar je udeleženim za vedno ostalo v lepem spominu.  

Gurmanska pustolovščina

Ko se je dan prevešal v večer, pa se je razigrana družba odpravila še na zasluženo večerjo. V Ljubljani jih je gostil priznani kuhar Miha Hauptman, sicer protagonist kuharskega šova MasterChef , ki je pred nedavnim odprl restavracijo MihaChef.

Meni s tremi hodi je poskrbel, da so se sline ves čas cedile, krožniki pa so bili hitro prazni. Po gurmanskem uživanju se je deseterica lepotcev iz vseh koncev Slovenije kljub strogim prehranjevalnim navadam odločila, da se prekrši.

Miha in ekipa so za konec pripravili slastno sladico, ki nobenega ni pustila ravnodušnega. Zbrana družba je ob koncu še malce pokramljala, potem pa se navdušena nad iztekajočim se dnevom poslovila.

Po adrenalinski preizkušnji čaka deseterico finalistov nov izziv.

Spet se bodo postavili pred objektiv Ane Gregorič, nato pa se odpravili na večdnevne priprave v Rimske terme. Finalni dogodek projekta Mister Slovenije bo v drugi polovici junija v SiTi teatru BTC v Ljubljani.   

Oglej si še video: