Mister Slovenije 2017: Finalisti projekta so bili pred novim FOTO izzivom

29. 5. 2017

Finalisti za mistra Slovenije 2017 so bili pred novim fotografskim izzivom. Spet so se prepustili vrhunski fotografinji Ani Gregorič, da jih ujame v svoj objektiv.

Trenutno najbolj privlačna deseterica slovenskih fantov je bila postavljena pred nov FOTO preizkus. Zopet so se morali prepustiti fotografinji Ani Gregorič.

Fantje so se pred fotografiranjem uredili s kozmetiko Essentiq in posledice so bile očitne!

Na setu praktično ni bilo dekleta, ki bi se fantom lahko uprlo. Rezultat so fotografije, ki govorijo same po sebi.

"Pozna se, da se je tekmovanje prevesilo v drugi del in da so fantje veliko bolj samozavestni kot na začetku. Zgodba jim je bila pisana na kožo in resnično ni bilo težav ujeti pravega vzdušja. Svoj izbor že imam, vendar bom dopustila, da me v zadnjem mesecu še kdo preseneti," je iskreno dodala Ana.

Da so bili postavni mladeniči še nekoliko bolj privlačni, je poskrbela umetnica ličenja Sandra Pranjić za Sfumato make up

Spogledljivi in navihani maldeniči so tako ujeli več muh na en mah. Na vprašanje, kateri poljub je bil najbolj strasten, pa so odgovorili le s skrivnostnim in malce nagajivim nasmeškom.

V lov za všečke!

Fotografije bodo še posebej vroče na uradni facebook strani projekta misterslovenia.com, kjer bo od nedelje naprej potekalo glasovanje publike. Zato lepo vabljena h glasovanju!

Med peterico fantov z največ veljavnimi všečki bo organizacija Mister Slovenije izbrala enega, ki se bo na finalni prireditvi neposredno uvrstil v super-finale tekmovanja. O preostalih štirih bo poleg organizatorjev odločala še izbrana strokovna komisija in fotografinja Ana Gregorič.

Zdaj se fantje odpravljajo na večdnevne priprave v Rimske terme, kjer bodo skupaj s strokovnjaki iz različnih področji urili finalni nastop.

Gala finalna prireditev Mister Slovenije 2017 bo 21. junija v SiTi teatru BTC v Ljubljani, kjer bosta poleg mistra Slovenije znana tudi mister Proteini.si in Cosmo mister.