Kako pogosto (in na kakšen način) se samozadovoljuje on?

Ker se najbolje potuje, kadar potuješ sam, se bom osredotočil na moška potovanja prav posebne vrste.

Kako pogosto (in na kakšen način) se samozadovoljuje on? (foto: Profimedia) Profimedia
17. 7. 2015

No, moški rečemo solističnemu spolnemu potovanju tudi praznjenje cevi. Jasno je, da ima obred še več imen, kot so: klatenje delfinčka, šviganje, švrkanje, drkanje, samozadovoljevanje, masturbiranje in še bi lahko naštevali.

Bistvo praznjenja cevi je jasno – napolnjena cev naj bo spet prazna. Tudi hujših stranskih učinkov ne poznamo, končni moment praznjenja pa je lansiranje bele želatinaste snovi v okolico.

Dva nič za fante

Zakaj se fantje prej odločimo za samozadovoljevanje kot dekleta, ni čisto jasno, najbrž so naše pokončne rakete bolj dostopne kot vaš klitoris.

Zato najbrž tudi večina moških priznava, da se samozadovoljuje, medtem ko je odstotek nesamozadovoljenih žensk nekoliko višji, a se vztrajno zmanjšuje. Bravo!

Tudi pri pogostosti samozadovoljevanja moški vodimo pred ženskami. Večina izmed nas si ga požene med roke vsaj enkrat na teden.

Neki prijatelj je priznal, da si je cev v enem dnevu rekordno očistil kar štirinajstkrat! Ko je ta podatek prodrl v našo družbo, smo takrat še mladi fantje podirali rekorde, a ga nihče izmed nas ni podrl. Impresivno!

Redna praksa (v dvoje)

Če vam bo kdo izmed nas na ves glas zatrjeval, da se ne samozadovoljuje, mu ne nasedite prehitro, ker je odstotek nedrkačev tako zanemarljiv, da se ga skoraj ne splača niti omenjati.

Moški onaniramo vse življenje.

V puberteti, zgodnji adolescenci več (tudi do 5- do 10-krat na dan), v srednjih letih pa ponavadi manj, frekvenca bistveno upade, ko si najdemo stalno partnerico.

Kljub temu večina moških priznava, da kar se Janezek nauči, to Janez zna in počne vse življenje. Že od nekdaj velja namreč pravilo, da ti ga Nobena ne zvozi tako, kot si za zvoziš sam, čeprav tudi tu se najdejo izjeme.

Neki drug kolega je namreč priznal, da je nekoč spoznal dekle, ki mu je ročno podarila enega najboljših orgazmov v življenju.

Svetujem pa vam, da se poizkusite (samo)zadovoljevati skupaj s svojim partnerjem, prepustite mu, da pokaže nekaj svojih priljubljenih gibov, in rezultati so lahko več kot presenetljivi, posebno če bosta potem situacijo obrnila.

O tehnikah masturbiranja

Tehnike masturbiranja pač niso pri vseh moških enake.

Tako se eni penisa le rahlo dotikajo, drugi uporabljajo močnejše in naglejše gibe, tretji uporabljajo kombinacijo obeh, četrtim bolj gode stimulacija glavice kot korena itd.

Seveda je razlika tudi v številu uporabljenih prstov: nekateri prisegajo na enega, drugi dva, tri, tretji celo na pest, četrti na dve pesti, peti pa namesto dlani uporabljajo – blazine, lubenice, sesalec ipd.

Skoraj sem pozabil. Neki sokrajan si ga je švigal na noge. To je tehnika, pri kateri sediš skoraj po turško in si s peto goniš kožico penisa. Pestro, ni kaj.

Samozadovoljevanje je torej zakoreninjeno v desnico ali levico slehernega moškega, na vprašanje zakaj, pa še vedno nisem odgovoril.

V bistvu je potreba v osnovi zelo fiziološka: naše telo vsak dan proizvaja na milijone spermijev, ki komaj čakajo se odpravijo v širni svet. In ker bi bilo nesmiselno te spermije kopičiti, jim pokažemo pot na plan. Pa še paše, kaj morem.

Napisal: Davorin Pavlica

Preberi še: 

"Lepa dekleta ne ljubimo več barab!" - resnična zgodba, polna strasti in bolečine, iz katere se lahko ogromno naučiš.

To so zvezdniki, ki so se odločili, da bodo živeli bolj zeleno. Preveri, kako jim uspeva!

Zakaj so kumare včasih grenke?

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri