Kaj ZARES osrečuje moškega?

Tudi moški radi občutijo srečo, razlika je le ta, da jih osrečujejo različne stvari kot ženske …

Kaj ZARES osrečuje moškega? (foto: Profimedia) Profimedia
14. 7. 2016

Smeh

Če ga ne boš znala nasmejati, se lahko kar takoj obrneš in odkorakaš daleč stran – preden bo to storil on. Po napornem dnevu bo namreč potreboval malo sprostitve. Če je ne bo dobil pri tebi, se bo odpravil drugam – na primer na pivo s prijatelji. No, če smo pošteni, ga bo včasih potreboval bolj kot tebe – tega mu ne zameri!

Nasmejan obraz

Če se boš večino časa, ki ga preživiš z njim, držala kislo, mu zagotovo ne bo všeč. Zato si, ko se imaš z njim lepo, nadeni nasmešek in ga ne živciraj z nepotrebnimi pripombami, zakaj ni storil tega in onega …

Izzivanje

Bodi drzna na vseh področjih in mu predlagaj stvari, za katere si je mislil, da jih nikakor ne bi želela preizkusiti v njegovi družbi. Izzivi naj se začnejo doma, stopnjujejo čez dan in končajo v postelji, jasno!

Jutranje prebujanje

Moški se rad zbudi ob tebi, ko si še vsa jutranja … Všeč mu je tvoj nenaličen obraz, zato se privij k njemu in ga poljubi.

Urejenost

Ko se bo sprehajal po ulici, te bo hotel pokazati prav vsem mimoidočim, zato bodi vedno urejena in odišavljena.

Neguj obline

Nekateri moški so nori na obline, zato se jih ne sramuj – predvsem ne v trenutku, ko sta v sobi sama.

Spoštovanje

Tako kot ti želiš, da bi te tvoj moški spoštoval, tako si tudi on želi spoštovanje s tvoje strani. Predvsem mu je pomembno, da mu spoštovanje izkažeš v javnosti – zbijanje šal na njegov račun pred prijatelji je strogo prepovedano!

Zaupanje

Če ti bo zaupal svojo največjo skrivnost, je nikar ne sčvekaj najboljši prijateljici. Nekaj skrivnosti naj ostane samo med vama.

Iskrenost

Tisto, kar ti na njemu ni všeč, mu moraš povedati takoj. S tvojo pomočjo bo namreč postal še boljši moški. Nikar pa ga ne skušaj na ta način spreminjati – spremni ga takšnega, kot je in predvsem si zapomni, da nihče ni popoln.

Trma odpade

Nikar ne bodi trmasta, moški tega ne marajo. Hitro obupajo nad tvojim nemogočim obnašanjem in te raje pustijo, da se tvoje trmasto stanje umiri – tebi pa šele takrat, ko ti ne izkaže pozornosti, zavre, kajne!? Njegovo pozornost si moraš pridobiti na drugačen način.

Šarm

Če ga ne boš znala vsak dan znova očarati z novimi domislicami, mu bo hitro postalo dolgčas. In kmalu bo prosti čas delil s televizijo in ne s teboj.

Ljubezen

Čeprav moške in ženske osrečujejo drugačne stvari … ena skupna je ljubezen. Biti ljubljen in ljubiti je najlepše na svetu za moškega, ki je našel žensko, s katero si želi preživeti preostanek življenja.

Preberite še: 

10 stvari, ki jih večkrat povej svojemu moškemu

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri