Kaj je tisto, kar moški želijo pri resni punci? TOLE!

Morda se tega ne zavedate, a ko smo na prvem zmenku, fantje opazujemo, ali imate lastnosti, primerne za resno zvezo. Katere so te lastnosti? Berite dalje.

Kaj je tisto, kar moški želijo pri resni punci? TOLE! (foto: Profimedia) Profimedia
9. 8. 2017

Mogoče si predstavljate, da moški na ženski iščemo le veliko oprsje, bujne ustnice, trdo ritko, fit postavo in seksi stil oblačenja. Ne rečem, da nas to ne pritegne in da se za takšno žensko ne ozremo, vendar ko gre za resno punco, sploh nismo tako plitki in iščemo celo vrsto lastnosti, za katere sploh niste mislile, da jih opazimo. Prepričan sem, da vas bo kakšna lastnost ‘super punce’ celo presenetila.

1. Lastnost super punce: Skrbi zame, a se ne trudi biti moja mama

Moški imamo radi, če naša ženska občasno poskbi za nas. S tem ne kompenziramo pomanjkanja naklonjenosti svoje mame ali kaj podobnega. Mama je s tem povezana le toliko, da je včasih kakšno tako stvar naredila ona ter nam je bilo ob tem toplo in prijetno, zdaj pa si takih stvari želimo od vas.

Predvsem zato, ker vsaka naklonjenost in skrb, ki jo nesebično pokažate, v nas vzbudi toplino in nam daje prijeten občutek, da nas imate rade. Gre pa ta skrb še globlje. Tihi glas globoko v nas nam vsakič, ko kaj takega storite za nas, reče, da boste dobre mame naših otrok – pri resni punci pa si moški tega želimo.

Pomembne so majhne geste. Ko nas recimo zvečer, ko pridemo do vas, vprašate, ali smo lačni – moški smo vedno lačni! Smo pa tudi jokice, ko pride do kakšne bolezni, in takrat vašo skrb še kako potrebujemo. Takrat se še raje crkljamo kot ve. Ko recimo zbolimo za gripo, nam ni lepšega, kot če ste se pripravljene odreči kakšnemu vašemu načrtu zato, da poskrbite za nas. Take ženske obožujemo, ker imajo tisto nežno žensko toplino, ki jo moški potrebujemo.

2. Lastnost super punce: Nikoli ni bolezensko ljubosumna

Ljubosumje je dobra stvar. Seveda le, če ga je zdrava mera. Predstavljajte si namreč, da si vaš popolnoma neljubosumni fant misli, da niste privlačne nobenemu drugemu moškemu. O vaši neprivlačnosti je tako prepričan, da niti trzne ne, če vas sodelavec povabi na pijačo. Prepričan sem, da bi vas to motilo. Enako je z nami. Hočemo, da ste ljubosumne, ampak ravno prav. Toliko, da še vedno vemo, da smo vam seksi in vas privlačimo.

Nihče pa si ne želi nore ženske, ki postane limona vsakič, ko le omeniš ime kakšne ženske. S takšno je preprosto preveč dela. Ne moreš biti sproščen. Za vsako potezo, ki jo narediš, se moraš najprej prepričati, da ne bo tvoja nora, ljubosumna, posesivna deklica spet ponorela. Zdrava mera ljubosumja je, da se pozanimate, s kom gremo recimo na kakšno konferenco. Če gredo poleg tudi sodelavke, lahko vprašate, ali so dobre in ali smo morda s katero že kaj imeli. Tukaj pa se tudi konča.

Po tem ne smete postati tečne in nam vzbujati slabe vesti. Če se tukaj ustavite, si bomo mislili, da vas malo skrbi, da nas ne bi katera druga obletavala, kar pomeni, da smo v vaših očeh še vedno seksi, in to nam godi. Navdušeni smo, kako kul punco imamo, in tudi pomislimo ne, da bi jo prevarali.

3. Lastnost super punce: Razume se z našimi prijatelji

Zelo naporno zna biti, če tvoji prijatelji ne marajo dekleta, s katerim hodiš. To ima za posledico vrsto neprijetnosti. Veš, da bo vsakič, ko boste kam šli, ozračje moreče. Oni se bodo pretvarjali, da jim ne gre na živce, ona pa bo vse neprijetne občutke do prijateljev stresala nate in na koncu ne bo nihče užival. To pripelje do tega, da te prijatelji nehajo vabiti na skupne dogodke, ker vedo, da bo prišla tudi ona.

V skrajni sili se moraš na koncu odločati med punco in prijatelji. Zelo neprijetna odločitev. Zato smo navdušeni, če se potrudite in se ujamete z našimi prijatelji, pa čeprav to kdaj ni najlažje. Ogromno nam pomeni, da se zanimate zanje, preslišite njihovo preklinjanje, če pa se ujamete še glede smisla za humor, potem vas imamo najraje.

V vsakem primeru se boste najbrž srečevali bolj redko, ampak to so ljudje, ki so nam v življenju zelo pomembni. In na moške, tako kot tudi na vas, mnenje prijateljev zelo vpliva. Zato je bolje, če vas imajo radi, kot pa da nas sprašujejo, ali smo še vedno z ‘uno’.

4. Lastnost super punce: Ne motijo je stvari na meni, ki motijo mene

Moški smo bolj negotovi vase, kot si lahko predstavljate. Mogoče to zelo dobro skrivamo, v resnici pa imamo enake strahove kot ve. Tudi mi se sekiramo glede svoje zunanjosti. Mogoče smo predebeli, morda presuhi, pa bi bili radi mišičasti. Se ne smejimo, ker mislimo, da imamo grde zobe, bi si želeli manjši nos itd. Potem smo negotovi, ker nimamo dobre službe, spodobnega avtomobila ali pa svojega stanovanja in se še vedno stiskamo doma pri mami. Vse to nas tare.

Če vas naša lastnost, za katero menimo, da je slaba, ne moti ali pa vam je celo všeč, potem vas hočemo imeti vse življenje. To, da pokažete, da vas vzburja, čeprav nima ogromnega bicepsa in izklesanih trebušnih mišic, ali pa, da vas ne moti, če vozi malo starejši avto, pokaže, da imate neko globino in znate videti dlje od marketinško vsiljenih streotipov.

5. Lastnost super punce: Lahko se smeji na svoj račun

Noben moški si ne želi zatežene ženske, ki jo s tira spravi vsaka najmanjša stvar. To, da se znate nasmejati na svoj račun, pokaže, da z vami ne bo nepotrebnih dram, ko vam bo šlo kaj narobe, ali pa, ko vas bo kdo pokomentiral in vam ne bo všeč. Všeč nam je, če se znate kakšnemu svojemu spodrsljaju nasmejati in iz tega ne delate svetovne krize, za katero se neprestano opravičujete.

Dve različni ženski lahko enako situacijo izpeljeta popolnoma drugače. Recimo, strgajo se vam nogavice. Lahko travmirate in ste slabe volje ter zamorite dan še njemu ali pa mu namignete, da vas bo moral zdaj neprestano božati po nogah, da ne bo kdo opazil luknje. Včasih se obnašate, kot da se vam normalne človeške stvari ne smejo zgoditi pred drugimi. Nam pa je najlepše, če imate toliko zrel pogled na to, da se znate temu smejati.

6. Lastnost super punce: Potrebuje me, ampak ne preveč

Vsakemu moškemu prija, če ve, da ga ženska potrebuje, da bi ji bilo brez njega prazno in da je zelo vesela, da sta skupaj. Všeč nam je tudi občutek, ki ga dobimo, če storimo kakšno stvar za vas, ki je same ne bi zmogle. Tudi popolni neromantiki imajo radi občutek, da jih ženska potrebuje. Problem nastane, ko to potrebo peljete predaleč in nas na vsakem koraku spominjate, kako zelo nas pogrešate, kako lepo je, da smo skupaj, da ne veste, kaj bi brez nas, da bi se vaše življenje brez nas kar končalo.

In to sporočate skozi stotine SMS-ov na dan, elektronskih sporočil in klicev. Najhuje je, če potem pričakujete, da bomo mi na vse to odgovorili. Mi tega ne delamo tako pogosto, kar ne pomeni, da vas ne potrebujemo ali pa, da ne mislimo na vas. Razlika je v tem, da znamo to izražati v zdravi meri.

Ko nismo skupaj, smo pač zaposleni z drugimi stvarmi, ki se jim moramo ravno tako posvetiti. In ženska, ki zna enako, dobi takoj ogromno dodatnih točk. Dovolj je, če nam dvakrat na dan poveste, da nas pogrešate, in pa, da stvari poskušate reševati same in nas prosite za pomoč, le ko obstaja možnost, da same ne boste zmogle.

7. Lastnost super punce: Ima svoje strasti in cilje

Ta lastnost se malo dopolnjuje s prejšnjo. Moški smo preprosto navdušeni nad žensko, ki ima poleg nas še kakšno strast in cilj. Pomembno nam je, da ste same svoje osebe in da se ne vrti vse v vašem življenju okoli zveze in morda službe. Mislim, da je najhuje, če kdo za kakšno žensko reče, da je lepa, vendar brez življenja.

In ravno zato je strast tako pomembna – daje vam življenje. Postanete žive in niste več samo lepe. Ta strast je lahko karkoli, sploh ni pomembno. Pomembno nam je, da se vam ob tem zasvetijo oči. Vseeno nam je, ali je to kvačkanje, aerobika, dramska skupina, tek ali slikanje, pomembno je, da ste žive.

Razen seveda, če naletite na moškega, ki je tudi brez strasti. Zanj bo dobro, če ste ve enako mrtve. Zato je pametno, da svojo strast in cilje omenite že na prvem zmenku, ko se spoznavata. To je vsekakor informacija, ki si jo samozadovoljen moški želi slišati od ženske.

8. Lastnost super punce: V postelji se ne zadržuje

Zame in še za marsikoga je ta lastnost prva in ne osma. Seks. Zelo pomemben. Ampak ker govorimo o resni punci, ki jo pripeljemo tudi domov k staršem, nam je pri njej všeč, da navzven deluje pridno in nedolžno, ko pa ostanemo sami z njo, jo prevzame ena sam porednost in navdušenost nad seksom. Nekaj najbolj vročega je, če veš, da je pridkana punčka v resnici prava seks zverina.

Ženska, ki že navzven kaže, da je obsedena s seksom, nas niti ne vzburi toliko, pa še dvomimo, da je res takšna, ker po navadi s tem kompenzira oz. zakriva resnico. Pridne punčke pa vedno poženejo domišljijo – in takšno hočeš imeti dlje časa ob sebi. Zato ne bo škodilo, če mu neke nedelje, ko bosta pri tvojih na kosilu, na uho zašepetaš, da mu ga boš divje obdelala, ko prideta domov, nato pa prosiš mamo, naj ti nalije še malo soka. Še večji učinek je, če za to prosiš očeta.

9. Lastnost super punce: Podpira moje sanje

Rek, da za vsakim uspešnim moškim stoji ženska, še najbolj povzame, kaj mislim s tem. Moški imamo sanje. Želimo si kaj ustvariti, morda početi kaj drugega, kot počnemo zdaj, začeti z nečim, česar se ni še nihče lotil. Skratka, sanjarimo in morda tudi že načrtujemo, kaj bomo storili.

Po navadi tega ne povemo z lahkoto vsakomur, in zato je pomembno, da nam ženska, ki se ji odpremo, ne pokoplje sanj, ampak jih razume in spodbuja. Razen seveda, če sanjarimo o res nemogočem, recimo, da bi naredili Supermanovo obleko, ki bi zares letela … Če je cilj uresničljiv, pa čeprav težko, pa potrebujemo od svoje ženske podporo.

Navajeni smo že od vseh drugih, da najprej najdejo vse, kar bi lahko šlo narobe, od svoje pa pričakujemo, da bo najprej našla, kako se idejo da izpeljati in da zaupa v nas. Velikokrat je ravno navdušenje našega dekleta tisto, kar nam je do zdaj manjkalo, da se tega nismo lotili. Moški si vedno želi, da bi svojo žensko navdušil, in če verjame, da to lahko stori z uresničitvijo svojih sanj, bo to tudi storil. In v tem trenutku postaneš ženska, ki stoji za uspešnim moškim.

“Vedel sem, da ne bo dobra za punco, ko …”

Obnašanje, zaradi katerega bodo fantje bežali.

  • Ko sem jo vprašal, ali je kdaj imela kakšno spolno prenosljivo bolezen, me je vprašala, ali mislim letos.
  • Do minute natančno je štopala, koliko časa je preteklo, preden sem jo poklical nazaj.
  • Takoj je vzela v roke moj telefon in pregledala vse prejete in poslane SMS-e.
  • Ko sem ji povedal, kaj sem po horoskopu, je prebledela.

Simon Zajc

Preveri še: "Izgubila sem tebe, a našla sebe" (iskrena izpoved prevarane Maje) in VROČE: 14-dnevni program, ki bo pospešil vajino ljubezensko življenje

Priporočamo tudi članek: To so razlogi, da danes spiš naga!