FOTO: Oglej si 11 najlepših Slovencev ta hip

Trenutno najbolj privlačna enajsterica slovenskih fantov se je postavila na preizkus, ki se je končal z vidnimi posledicami. Fotografinja Ana Gregorič ni imela težav zabeležiti nekoliko mokrega vzdušja v objektiv.

25. 4. 2018
Slika 1/11

Matjaž Mavri Boncelj

Ana Gregorič

Polfinalisti projekta Mister Slovenije 2018 so bili pred novim fotografskim izzivom. Spet so se prepustili vrhunski fotografinji Ani Gregorič, da jih ujame v svoj objektiv.

Fantje so se pred fotografiranjem uredili s kozmetiko ESSENTIQ in posledice so bile očitne! Na setu praktično ni bilo dekleta, ki se fantom ne bi moglo upreti. Rezultat so fotografije, ki govorijo same po sebi. 

"Glede na to, da smo imeli šele prvo fotografiranje in da je bila večina fantov prvič pred fotografskim objektivom, so se odrezali zelo dobro," je navdušeno dejala Ana.

Poziranje v teh pogojih namreč ni bilo najlažje, saj so se fantje morali fokusirati na več stvari hkrati: na izraz na obrazu, na telo in na to, da jim je obraz nenehno škropila voda.

Da so bili postavni mladeniči še nekoliko bolj privlačni, je poskrbela make up artistka Sandra Pranjić za Sfumato make up.

Kako postavni in privlačni so pod tušem, si lahko ogledaš v fotogaleriji.