Vroče: Izbiramo Cosmo Mistra

Jure Rugani je tisti postavni mladenič,  ki je lani postal uradno najlepši Slovenec. Kdo pa je njegov naslednik? Začenja se boj za Mistra Slovenije. Letošnji izbor bo še bolj vroč, saj bo letos prvič pri izboru sodeloval Cosmopolitan, prav ve bralke pa boste lahko izbrale novega v kategoriji mistrov - Cosmo Mistra.

Jure Rugani (foto: Ana Gregorič) Ana Gregorič
14. 1. 2014

Postavni, seksi, šarmantni in spogledljivi lepotci so povsod okoli nas, zato prepričaj tudi ti svojega fanta, bratranca, soseda ali nekoga, ki ga občuduješ, da se prijavi.

Akcija!

Čas imaš do 17.februarja, ne odlašaj, hitro poklikaj njihovo spletno stran,  kjer boš deležna še vseh preostalih bolj natančnih informacij.

Razlog več za uspeh - ne le zmagovalec, prav vseh deset finalistov bo dobilo priložnost, da podpiše pogodbo z agencijo MISTER MODEL MANAGEMENT

Za konec si oglej še tipčke ki so v tem lepotnem natečaju že sodelovalI: Jure Rugani, mistra Slovenije 2013, Matija Dušaka, Best Model Mister Slovenije 2013 in ostale TOP 5 super- finaliste - Jan Kozina, Blaž Zaplotnik, Naser Bećiri.

Tekst: Petra Rozman, foto: Ana Gregorič