Kakšne frizure ‘tam spodaj’ imajo slavni frajerji?

Lepotni trendi že dolgo niso rezervirani samo za ženske, ampak jim čedalje pogosteje sledijo tudi predstavniki močnejšega spola. Med drugim so na tekočem tudi, ko gre za vprašanje negovanja intimnih frizur.

19. 7. 2013

Veliko zvezdnikov se je oborožilo z britvicami in si omislilo 'moško brazilko', nekateri dlačice prikrivajo z barvo, obstajajo pa seveda tudi slavni frajerji, ki prisegajo na povsem naraven videz.

Tudi najslavnejši hollywoodski moški ne zanemarjajo negovanja frizur 'tam spodaj'. Komika Ben Stiller in Jack Black ter raper Sean 'P. Diddy' Combs pogosteje kot po britvici posežejo po barvi, s katero belijo dlačice. Možakarji so menda povsem navdušeni nad barvo za dlake na intimnem področju, P. Diddy je šel celo tako daleč, da je – očaran nad učinkom – proizvajalcu barve poslal zahvalno pismo.

V nasprotju z njimi komik Seth Rogen, ki je nekoč celo poziral za naslovnico Playboya, prisega na naravno intimno frizuro. "Že vse življenje se bojujem z dlakami na intimnem področju. Imel sem navado, da sem jih strigel, a so rasle prehitro, zato sem se odločil, da jih bom preprosto pustil rasti, potem pa jih zvezal v čop," je (v šali) dejal Seth kot gost priljubljene pogovorne oddaje The Tonight Show, ki jo vodi Conan O'Brien.

Igralec Justin Theroux, najbolj znan kot zaročenec hollywoodske zvezdnice Jennifer Aniston, je za neko revijo poziral z nizko spuščenimi hlačami in boksaricami in razkril obrobni del svojega 'grmička'. Zdi se, da Justin ne sledi trendu odstranitve vseh sramnih dlačic, ampak z redno uporabo škarjic vztraja pri klasični kratki frizuri.

V nasprotju z Justinom je Ryan Reynolds pravi športni in trendovski tip, zato nismo bili prav nič presenečeni, ko je ta mišičnjak na naslovnici revije Entertainment ponosno pokazal svoje urejene in pristrižene dlačice na prsih ter skoraj nevidne dlačice na intimnem področju.

Adam Levine, vodja skupine Maroon 5, zase pravi, da je ekshibicionist in da je zelo odprt, ko gre za seksualnost. In tako je za britansko verzijo revije Cosmopolitan poziral povsem gol, najintimnejše mesto mu je pred radovednimi pogledi sicer skrivala ženska roka, ki pa ni povsem zakrila njegove frizure. Fotografija je bila dovolj jasna, da smo lahko ugotovili, da Adam redno in pridno vzdržuje svojo frizuro. Naravni videz v njegovem primeru pač ne pride v poštev, kar se za frajerja, ki mu posteljo kot po tekočem traku grejejo modeli Victoria's Secreta, tudi spodobi. Pri Adamu je pač vse urejeno, postriženo in vsaka dlaka je na svojem mestu.

V nasprotju s samozavestnim Adamom pa slavni 'vampir' Robert Pattinson pravi, da se v svojem telesu ne počuti ravno najbolje. Kljub temu je nekoč poziral v nizko spuščenih hlačah in krznenem plašču, pod katerim je bil povsem gol. Takrat je postalo jasno, da prisega na bujni 'grmiček', ravno tako kot divji roker Pete Doherty, ki je povsem gol pokazal svojo naravno frizuro 'tam spodaj'.