Cosmo mister 2014 je ... Domen Mihelič

Letos imamo cosmo bejbe čisto svojega mistra, in to super seksi karateista iz Velenja!

Cosmo mister 2014 je ... Domen Mihelič (foto: Ana Gregorič) Ana Gregorič
19. 7. 2014

Kaj ti pomeni naziv cosmo mister?

Nanj sem zelo ponosen in že zdaj obljubljam, da bom vestno opravljal vse obveznosti, ki me čakajo na Cosmopolitanu. Malo me skrbi, če sem čisto iskren, ker vem, da je to revija za navihane punce oziroma za tiste, ki bi to rade bile!

Kako bi se na hitro opisal?

Odvisen sem od gibanja in vse v mojem življenju se vrti okoli tega. Punce bodo rekle, da sem trmast, nasmejan in zelo direkten. Deset let treninga karateja, od tega šest let aktivnih tekmovanj, me je obrusilo in opremilo za vse izzive.

Kako pa bi opisal svoje sanjsko punco?

Težko odtrgam pogled od punce, ki ima lep nasmeh, kaže svojo samozavest, ima dober smisel za humor ter je preprosto ljubka. Zunanja lepota je zame kot prvi stik s človekom, pove mi, ali človek skrbi zase, koliko mu je pomembno njegovo življenje, zdravje, osebna higiena, koliko se spoštuje.

Katera je najbolj nora stvar, ki si jo kadarkoli naredil zaradi ljubezni?

Zaradi ljubezni vsi delamo nore stvari, a meni se zdi, da je še najbolj nora stvar, ki sem jo naredil, ta, da sem vztrajal s punco, čeprav mi je dala jasno vedeti, da me noče več. Še vedno sem ji pisal, ji kupoval šopke ... dokler me preprosto ni nekaj zbudilo in mi reklo, naj ne bom tak butec.

Kakšna ideja za poletni zmenek?

Poletni zmenki so super, ker so izvedljivi skoraj povsod, najlepši pa je tisti, ki se zgodi na kraju, ki tvojo lepšo polovico spominja na nekaj lepega. Na zmenek bi povabil punco, ki bi se najbolj približala zgornjemu opisu moje sanjske punce. Je že res, da rad sanjam, še raje pa sanje kar živim.

Poletna avantura, ja ali ne?

Poletje je tisto obdobje v letu, ko je vse tako preprosto, ko je neka posebna energija v zraku in se vse zdi mogoče. Sam po navadi naredim tako, kot čutim, in če se z nekom ujamem v tej zgodbi za eno noč, brez omejitev in polaganja računov, je to lahko nekaj izjemno lepega.

Pripravila: Tina Torelli