9 vrst moških, s katerimi se nikar ne zapletaj

Po svetu hodijo različne vrste moških, eni so dobri, drugi ne … in kar je še najhuje, tistih slabih se včasih ne da spremeniti, zato se jim je bolj pametno enostavno izogniti!

9 vrst moških, s katerimi se nikar ne zapletaj (foto: profimedia) profimedia
21. 5. 2016

No, pa si poglejmo nekaj pogostih primerkov nemogočih moških, ki jih sicer lahko spreobrneš, a te opozarjamo, da je zadeva zelo zapletena. Moški ego se namreč na vso moč upira ženski obdelavi in verjemi, tudi ženski čari ne pomagajo vedno!

1 Otročiček

Razvajen sinček, ki vedno dobi vse na krožniku in v življenju počne tisto, kar se mu ljubi … Njegov slovar ne pozna odgovornosti, zato za svoj neuspeh krivi vse, kar se nahaja okrog njega.

Zakaj se je pametno izogibati? Ker boš za vse odgovorne stvari v življenju morala poskrbeti sama. S svojimi zahtevami ti bo pobral vso energijo, pa čeprav se boš vedno nasmejala njegovim otročjim domislicam.

2 'Glav'ca'

Moški, ki imajo aktivno spodnjo glavo, ne razmišljajo z možgani! Ne glede na to, da ga doma čaka trop otrok ali samo ti, se bo prepustil trenutni strasti. Ob tem pa sploh ne bo imel slabe vesti. Tudi če si noro dobra mačka, bo pogledoval za drugimi krili.

Zakaj se je pametno izogibati? Če sta razmerje začela tako, da je on varal svojo ženo, verjemi, da obstaja velika verjetnost, da se bo situacija ponovila, le da boš v položaju prevarane ti!

3 Otopeli

Ta moški se ti na prvi pogled zdi pravi čudež, a kmalu ugotoviš, da si s teboj celi zlomljeno srce iz pretekle zveze.

Zakaj se je pametno izogibati? Ne glede na to, koliko časa bosta preživela skupaj, se ne bo nikoli zaljubil vate, še težje pa te bo ljubil.

4 Ekstra-športnik

Obstaja meja med moškim, ki rad športa in moškim, ki je obseden s športom. Slednji nima občutka odgovornosti, ker je preveč sebičen, da bi pomislil na potrebe drugih.

Zakaj se je pametno izogibati? Takemu moškemu bo vseeno, če boš osamljena, ko bo on napenjal svoje mišice. Lahko pa se zgodi tudi, da se bodo njegove športne aktivnosti preselile na kavč, kjer mu bo družbo delala pločevinka piva.

5 'Ajnštajn'

Imaš ob sebi moškega, ki misli, da je pravi pametnjakovič. Če vedno vse ve in zna manipulirati z besedami, ne nasedaj – dejanja so pomembna!

Zakaj se je pametno izogibati? Ker se nikoli ne bo spremenil, vedno bo ostal pametnjakovič, ki bo raje natrosil kup besed, kot da bi ti pomagal najti dejansko rešitev.

6 Narcis

Očara te na prvem zmenku, ker je tako privlačen in zares lep moški, potem pa ugotoviš, da več časa preživi pred ogledalom kot ti!

Zakaj se je pametno izogibati? Ker se boš zelo kmalu začela soočati z občutkom krivde, da premalo skrbiš sama zase.

7 Ljubosumnež

Postane zelen od zavisti, če sredi ulice srečaš starega prijatelja, in te na poti domov zaslišuje, kdo je to in v kakšnem razmerju sta? In tako se vajino razmerje brez zaupanja vleče v nedogled.

Zakaj se je pametno izogibati? Če ti nikoli ne bo zaupal, ne bosta mogla razviti ljubečega razmerja, ker bo vedno s kančkom očesa bedel nad tvojimi dejanji in slej ko prej se boš počutila krivo, pa četudi ne boš zakrivila ničesar.

8 Zaničevalec

To je moški, za katerega nič od tega, kar narediš za vajino razmerje, ni dovolj dobro.

Zakaj se je pametno izogibati? Misli, da je ves svet boljši o tebe in morda te bo prepričal, da boš kmalu tako mislila tudi ti!

9 Uničevalec

Je prava pošast? Verjemi, da obstajajo moški, ki uživajo v trpljenju drugih – predvsem šibkejših od sebe.

Zakaj se je pametno izogibati? Naj te ne preslepi njegova dobrota, želi si namreč, da bi od njega postala odvisna – ker ga v tem primeru ne boš upala zapustiti!

Preberi še: "Že pet let govori, da jo bo zapustil. Jo bo res?" (partnerska svetovalka odgovarja bralki, ki jo pesti zveza s poročenim moškim)