8 stvari na tebi, ki so mu izredno seksi (pa si ne bi nikoli mislila!)

Sploh veš, kako seksi se mu zdiš, ko si potna? No, pa to niti ni edina stvar, ki je ne veš ;)

8 stvari na tebi, ki so mu izredno seksi (pa si ne bi nikoli mislila!) (foto: Profimedia) Profimedia
25. 1. 2016

1. Potenje

Ko bi se najraje skrila sama pred seboj, ker se ti pot med tekom ali treningom kar cedi po telesu in zato že nestrpno pričakuješ osvežilno prho, si njemu izjemno privlačna.

Tvoja gladka koža, ki se blešči v potni vlažnosti, bo njemu vzbudila popolnoma drugačne občutke - in domišljijske slike - kot tebi. On v resnici vidi samo, kako se bleščiš ... in kako mokra si ...

2. Jeza

Ne obstaja nobene smotrne, kaj šele znanstvene razlage, zakaj moške privlačijo jezne ženske. Zato ne bomo niti poskušali razumeti te nenavadne uganke. Vemo le, da je v tvoji jezi, ko vzikipiš za svoj prav, nekaj prvinskega.

In to zbudi njegove možganske nevrone, da te prične opazovati kot besneč, avtoritativen, seksi subjekt. Torej ni nič čudnega, da je po prepiru on takoj pripravljen na seks.

3. Neurejena pričeska

Urejenost je ključni del tvoje dnevne podobe. A tu in tam si moraš privoščiti videz, s katerim izražaš, da ti preprosto ni mar.

Neurejena pričeska skriva neko ponotranjeno privlačnost, nekaj skritega in seksi, dostopnost in sproščenost. Ali pa si on le zamišlja, kako boš videti, ko opravil s teboj v postelji.

postelja

4. Flanelaste srajce

Podobno kot bele spodnje majice, provincialna moda na ženskah deluje ravno obratno kot na moških. Če on v teh oblačilih deluje kot modna katastrofa, ki ne bi nikoli smela zapustiti gozdne podrasti na najbolj oddaljenih podeželjih, na ženski flanel ni problematičen.

A pozor - flanelasta srajca in potem kakšne luštne gatke spodaj, je čisto dovolj. Če pretiravaš, se lahko tudi sama skriješ v prej omenjeno podrast.

5. Športne čepice

Bonus točke, če imaš na čepici simbol njemu najljubšega moštva. Vedno ljubka modna odločitev za dekleta.

6. Ko ješ na zapeljiv način

Banane same po sebi niso seksi. Moški, ki jedo banane tudi niso ravno seksi. Ženske, ki jedo banane? Zelo seksi. Ah, ta moška domišljija.

7. Inštrumenti

Niti ni pomembno, kateri inštrument igraš. Kitara? Seksi! Bobni? Seksi! Prečna flavta? Ne bomo niti omenjali.

Moške izredno privlačijo ženske s talentom - zato pa ima Jess Greenberg toliko ogledov njenih YouTube igranj na kitaro. No ... mogoče je kriv tudi bogat dekolte.

8. Lahkotno pretegovanje in raztegovanje

Ko se zjutraj zbudiš in se pretegneš. Ali pa, ko se počasi razteguješ pred treningom. In ko raztegneš roke med daljšim delom na računalniku. Morda niti ne veš, a nekje v bližini je takrat vsaj en moški, ki te skrivoma obožuje. 

Preberi še: 3 glavni razlogi, zaradi katerih fantje zbežijo iz zveze ali pa spoznaj 10 zdravilnih kamnov za boljši seks!