6 moških razkrilo, kakšna je v resnici zveza s STAREJŠO žensko!

So leta res samo številka? Teh 6 moških je iskreno povedalo ...

6 moških razkrilo, kakšna je v resnici zveza s STAREJŠO žensko! (foto: Profimedia) Profimedia
11. 1. 2021

1. Naveličal sem se šal o mamah.

"Bil sem v zvezi s krasno žensko, ki je bila točno dvakrat starejša od mene. Jaz sem bil star 25, ona pa 50. Preživela je grozen, nasilen zakon in imela je tri otroke, od katerih sta bila dva starejša od mene. Njen bivši mož in otroci so se do nje grdo obnašali, a na žalost jim je to tudi sama dopustila. Ustvarila sva si skupno življenje in posel, ki je bil dovolj uspešen, da sva si lahko privoščila dva domova, tri lepe avte in čoln.

Sčasoma pa sem ugotovil, da čeprav sem imel dobro življenje, nisem bil srečen. Leta niso samo številka. Prideš do točke, kjer začneš opažati ogromno razliko. Naveličal sem se šal o mamah in bil sem čisto raztresen, ko so prišli na obisk njeni otroci. Sovražil sem, kako so se obnašali do nje, kar je med nama povzročilo težave.

Na začetku sva se v seksu odlično razumela, a to se je hitro spremenilo, saj je prišla v menopavzo. Ni je več zanimal, jaz pa sem se takrat že bližal 30-im. Začela sva spati narazen, saj jo je bolel hrbet. Stvari so začele iti navzdol, ko sem spoznal, da moram vedno več skrbeti zanjo in sem ji to začel zamerjati.

Ugotovil sem, da če ne bom odšel, bom nesrečen. Po 13-ih letih skupaj sem ji povedal, da menim, da je čas, da greva vsak svojo pot. To je bila ena najtežjih stvari, ki sem jih kadarkoli moral storiti. Bila je uničena. Leta so zelo pomembna. Ne laži samemu sebi in če nisi pripravljen trdo delati, raje ne začenjaj."

2. Seks je fantastičen!

"Moja boljša polovica je devet let starejša od mene. Glavni razliki sta finance in kariera. Ona ima kariero in služi več tisoč na mesec, jaz pa nekje petino tega, poleg tega pa še vedno nisem uspešen na svojem področju.

Prvo, kar sem opazil pri zvezi s starejšo žensko, je da točno ve, kaj hoče v postelji, zato je seks fantastičen. Slaba stran pa je, da je imela 9 let več časa kot jaz, da je ugotovila, kaj hoče v življenju, vseeno pa želi, da sva na isti ravni. To zna biti zelo nadležno."

3. Jaz sem tisti, ki ima več izkušenj v življenju.

"Moja žena je 10 let starejša od mene. Poročena sva 14 let. Ironično pa je, da je ona tista, ki je naivna, jaz pa tisti, ki ima v življenju veliko več izkušenj, zato se nama vse skupaj nekako izenači. Imava odličen zakon."

4. Nikoli ni nobene drame.

"Star sem 21 in sem v razmerju s 25 let starejšo žensko. Skupaj sva že od mojega 18. leta in naslednje leto jo imam namen zaprositi. Čudovito je. Nikoli se ne kregava in ni ljubosumnosti. Je čustveno zrela, zato nikoli ni drame. Če se v nečem ne strinjava (pa se zdaj sploh ne spomnim, kaj bi to bilo), se ne spreva.

Čustvena zrelost je najverjetneje ena najbolj privlačnih lastnosti. Ona je bolj samozavestna kar se tiče razlike v letih kot jaz, ampak nama to ne povzroča nobenih težav (še posebej ne po treh letih). Vsi najini prijatelji so razumevajoči in nihče naju ne obsoja.

Na žalost pa moji starši niso bili preveč zadovoljni z mojo odločitvijo, zato je moj odnos z njimi ... Nestabilen. No, njena družina je čudovita. Ima otroke, starejše in mlajše od mene. Na začetku je bilo to nekoliko čudno, danes pa jih vidim kot družino. Pri spolnosti nimava težav. Najina libida se ujemata. Na začetku, ko sva začela hoditi, sva seksala 10 krat tedensko, dobesedno! Po fazi medenih tednov pa sva pristala na 3 do 4 krat na teden. Kakorkoli, vse je super. Ne bi mogel biti srečnejši."

5. Težava v libidu.

"Skupaj sva nekje pet let in ona je 15 let starejša od mene. Je fit, zdrava in sva kar se tiče zrelosti na enaki ravni. Težava pa je v libidu, kar pa ni povezano toliko z leti, ampak bolj z nekaterimi težavami kar se tiče duševnega zdravja."

6. To je bilo čudovito, izpopolnjujoče razmerje.

"Dve leti sem bil v razmerju z 12 let starejšo žensko. Ko sva se spoznala, sem jih imel 26, ona pa 38. To je bilo eno čudovito, izpopolnjujoče razmerje z osebo, ki me je resnično ljubila in jaz sem resnično ljubil njo.

Vendar pa se nama na dolgi rok preprosto ne bi izšlo. Čez 10 let bi jih ona imela 48, jaz pa 36 in bi bil v najboljših letih svojega življenja, hkrati pa bi moral od starejše ženske pričakovati, jo motivirati, da se obnaša tako mlado kot sem sam. Če bi bil star 42, ko bi jih ona imela 48, med nama ne bi bilo tako opazne razlike. Zvezo bi začel s 35 letnico, medtem ko bi bil sam star 29 in skupaj bi se lahko prav lepo postarala."

Vir: Cosmopolitan UK

Preberi še: Tako ugotoviš, če si v razmerju s psihopatom!

Priporočamo tudi: Naše NAJ ideje za čarobne zmenke pozimi (veliko boljše od večerje in kina)