5 vprašanj o tvojih seks igračkah, ki zanimajo vse moške

Odkrivamo, katera vprašanja se moškim podijo po glavi, ko jim omeniš, da uporabljaš igračke za odrasle.

5 vprašanj o tvojih seks igračkah, ki zanimajo vse moške (foto: Getty Images) Getty Images
2. 2. 2018

1. Na kakšen način jih moraš očistiti?

Ja, ne boš verjela. Eno izmed najbolj pogostih vprašanj, ki jih imajo moški o seks igračkah, je njihovo vzdrževanje. Ali jih očistiš z milom, so dovolj samo vlažilni robčki? Čiščenje je aboslutno obvezno! Tako pred uporabo kot po uporabi. Največkrat so igračkam priložena navodila prozivajalca, kjer lahko vidiš, kako jih moraš očistiti. Če navodil ni, lahko uporabiš milo za intimno nego in toplo vodo.

2. Ali sem pripravljen, da jih uporabiva v spalnici?

Moškim se zdi seksi, če ženska uporablja igračke za odrasle, a kljub temu imajo nekaj zadržkov do skupne uporabe. V kolikor imaš sama to željo, pazi, da mu je ne omeniš ravno takrat, ko sta oba že skoraj na vrhuncu.

3. Kakšna je predpriprava?

Pri moških je mastrubacija največkrat spontana. Ravno zato jih zanima, kako se tega lotijo ženske. Ali imajo najprej ogrevanje, ali samo odprejo predal, vzamejo ven pripomočke in akcija?

Dragi moški, če to berete, vsaka ženska ima svoje ideje, predstave in vzgibe. To pa je tudi vse, kar bomo rekle na to temo. ;)

4. Koliko igračk imaš?

Takrat, ko moški izve, da uporabljaš seks igračke, bo najverjetneje želel vedeti, koliko primerkov je v tvoji zbirki.

5. Zakaj ženske uporabljajo seks igračke?

Uporaba seks igračk je danes vedno bolj pogosta in o njih se tudi vse bolj govori. Morda gredo zasluge tudi večjemu spektru erotične literature, ki vključuje tudi seks igračke (eden najbolj znanih primerov je zaogotvo trilogija petdesetih odtenkov). Razlogov za uporabo je več, vsaka ženska je drugačna in vsaka ima svoje želje in potrebe, zato se tudi razlogi razlikujejo.

Vir: cosmopolitan.com

Preberi še: Vprašanja, ki jih svojemu dolgoletnemu fantu nisi nikoli zastavila (pa bi jih morala!)

Priporočamo tudi: Zunaj nova pesem iz filma 50 Shades Freed – Poslušaj jo!