Njegove velike seks skrivnosti, ki ti jih ne upa povedati

Nenehno nas sprašujete, kaj si resnično želimo, a tega vam ne moremo povedati naravnost, piše Cosmo vuhun.

Njegove velike seks skrivnosti, ki ti jih ne upa povedati (foto: Profimedia) Profimedia
14. 12. 2017

Če sem popolnoma iskren, bližnjim prijateljicam veliko lažje priznam svoje intimnosti kot moškim kolegom. Kljub temu pa vam kot pripadnik moške vrste prav vsega le ne morem zaupati.

Obstajajo stvari, ki so striktno samo naše. To vam očitno ne da miru in zato me pogosto sprašujete prav o tem – kaj najbolj skrivamo.

Poglejmo si torej 5 najbolj intimnih dejstev, ki so skupna, če že ne vsem, vsaj večini moških.

1 Želimo si več oralnega seksa

Vsak si tega želi, vendar smo raje tiho (in se počutimo skrajno neugodno), če punca ne prevzame iniciative, verjetno zato, ker vsaka prisila razvodeni erotični naboj oralne predigre.

Ženska, ki te suvereno vzame v roke in okusi moško korenino v vsej njeni veličini, je sen vsakega najstnika (in odraslega!).

2 Moški smo nori na dobre riti

Napetih ritk, takšnih srčastih oblik, ki kar kričijo ‘poglej me’, se nikoli ne branimo. Slovenke so dobre ženske, njihove ritke pa še boljše.

Če ga kdaj zalotite, da bolšči v ‘ta zadnjo’ vaše najboljše kolegice, si nikar ne delajte skrbi, to je pač del naše narave.

3 Vsi imamo radi porno filme

Temu bi lahko rekli ekstremni fenomen moškega voajerizma. Fantje smo s tem obsedeni še iz časov srednje šole, in to brez izjem! Dejstvo, da industrija ‘trdih porničev’ cveti, ni zanemarljivo.

4 Sanjamo o seksi in pohotni sosedi

Dobro se spomnim najstniških poletij, ko smo s prijatelji posedali pred blokom in pohotno opazovali seksi sosedo, tridesetletnico, ki je obdelovala svoj majhen vrtiček. Na njem je vsak dan vztrajno gojila svoje kumarice in nekaj gredic letne solate. V naših očeh je bila to poosebljena Venera.

Moji prijatelji so včasih, ko jih je resnično ‘razganjalo’, vzeli svoje daljnoglede in v varnem zavetju bližnje lipe opazovali njeno sklanjanje in okopavanje mladega radiča.

Marsikdo od nas bi jo takrat ‘hopi-hopi’, vendar smo bili preveč sramežljivi. Kljub temu fantazija o sosedi, ki te prosi, da ji priviješ žarnico, ostaja živa, to je del naše moške kulture. Vznemirja pa predvsem to, da se z leti lahko celo uresniči.

5 ‘Položili’ bi vaše najboljše prijateljice

Če ne verjamete burleskam Jerrya Springerja, naj vas opozorim na neko študijo v Italiji, na kateri so ugotovili, da vsak tretji moški kdaj pa kdaj pomisli na seks z najboljšo prijateljico svoje partnerke.

Seveda, Italijani so Italijani in fare l’amore je brez dvoma njihov moto, vendar: ali bi res želele to preveriti na svoji koži?

Zagotovo seznam ni končan, ker pač nekaj stvari le moramo obdržati zase. Če bi vam vse povedal, se bojim za našo identiteto. Živjo, punce, in veliko sreče do naslednjič!

Napisal: Cosmo vohun

Preberi še: Z možem sva eno leto seksala vsak dan in zgodilo se je TO!

Priporočamo tudi: Tako si brez besed pokažeta, kako zelo se ljubita!