3 nenavadni znaki, da je zatreskan vate

Vsaka od teh situacij izdajalsko nakazuje, da tipček postaja nor nate. Pozorno spremljaj njegovo obnašanje in kmalu ti bo jasno, koliko kaže ljubezenska ura.

3 nenavadni znaki, da je zatreskan vate (foto: Profimedia) Profimedia
13. 4. 2016

Naroči si zrezek. Tudi če mu bolj dišijo testenine, je bolj verjetno, da bo na večerji s punco, ko jo želi očarati, izbral pravo ‘moško’ hrano, ugotavljajo raziskovalci na univerzi Northwestern v Združenih državah Amerike. Če želi narediti vtis, bo torej izpustil vegi meni.

Začenja govoriti tako kot ti. Znano je, da si ljudje, ki so si naklonjeni ali pa med seboj poskušajo zgraditi zaupanje, nezavedno želijo biti podobni. Ne bodi presenečena, če boš opazila, da je začel uporabljati enake fraze kot ti, da posnema tvoj način govora in oponaša tvojo mimiko. Lahko narediš preizkus: v pogovoru pogosto uporabi neko ne povsem običajno besedo in spremljaj, ali jo boš slišala tudi iz njegovih ust.

Nečesa se ne more spomniti. Po nedavnih raziskavah sodeč, se znajo fantje tako močno osredotočiti na bejbo, v katero se zaljubljajo, da za trenutek lahko zataji njihov spomin. Morda bo pozabil, kaj študiraš oziroma kje delaš ali kako je ime tvoji sostanovalki ... In pri tem izpadel tako prikupno zmeden.

Poglej si še: Izjemno preobrazbo ženske, ki se je znabila odvečnih kilogramov zaradi hčerkinega posnetka.  Spoznaj pa tudi himalajsko Kate Middleton