Znana manekenka ponosno pokazala svoje telo takšno, kot je

23-letna manekenka Winnie Harlow je nedavno na svojem družabnem omrežju objavila fotografijo, ki nam je lahko navdih, ki ga v današnjem času še kako potrebujemo, da bi vzljubili svoje telo. Naj bo navdih tudi tebi!

Znana manekenka ponosno pokazala svoje telo takšno, kot je (foto: Profimedia) Profimedia
22. 8. 2017

Manekenka Winnie Harlow je znana po tem, da se navidez močno razlikuje od drugih deklet v svojem poslu. 23-letnici so namreč v otroštvu diagnosticirali vitiligo, pri čemer določene skupine kožnih celic, ki proizvajajo pigment, prenehajo delovati.

Tako ima Winnie po celotnem telesu bele "lise", zaradi česar so jo v otroštvu sovrstniki klicali krava in pred njo izpuščali glasove, so zapisali pri Elle UK.

"Spomnim se, da sem sedela ob oknu in prosila zvezde, naj to izgine."

Njen odnos do svojega telesa pa je tisto, kar njeni oboževalci pri njej občudujejo bolj kot njeno manekensko postavo.

Winnie danes brez sramu objavlja svoje fotografije na družabnih omrežjih in pomaga drugim, da se vidijo v popolnoma novi luči.

Prejšnji teden je tako na svojem Instagram profilu objavila fotografijo, na kateri nosi samo tangice in ponosno pokazala svoje telo...

... pri čemer je pod njo zapisala:

"V resnici ta drugačnost ni moja koža. Je dejstvo, da svoje lepote ne dojemam skozi mnenja drugih. Čudovita sem, ker to vem. Praznujte svojo edinstveno lepoto danes (in vsak dan)!"

Naj bo ta misel vodilo tudi vsem nam! :)

Pripravila: Nika Švajncer

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Ko strije postanejo umetniško delo (poglej, kakšne umetnine ustvarja to 21-letno dekle!)

Priporočamo tudi: To je slovenska Ashley Graham! Čudovita je!