Ženske, rojene v teh 4 znamenjih, so stilske kraljice!

To so ženske, ki imajo svoj stil, znajo se urediti in izstopati v množici. Preveri, če si med njimi! 

Ženske, rojene v teh 4 znamenjih, so stilske kraljice! (foto: Unspash.com/lydianada) Unspash.com/lydianada
26. 6. 2018

Ker pa imajo ženske različnih zodiakalnih znamenj svojstvene karakteristike, se na področju mode odzivajo drugače.  So pa ženske, ki vedno in povsod izgledajo urejeno, elegantno in prefinjeno, tudi če jih srečaš samo na poti v trgovino.

TEHTNICA

Tehtnica je ženska, ki ima že v osnovnih karakteristikah zapisano eleganco in lepoto. Po navdihu knjig, ki jih je prebrala, muzejev, ki jih je obiskala, in potovanj, ki so ji dala širino, ni presenetljivo, da je naravno privlačna energiji, ki spodbuja svet mode.

Toda njena ljubezen do vseh lepih stvari ni poceni. Ker je rada stilsko dovršena, se težko upre najnovejši torbici priznanega oblikovalca. Ta ženska ima vedno, kjerkoli se pojavi, zelo poseben, prefinjen slog, zato se njen stil večkrat kopira.

Rada si privošči klasiko, nikoli pa se ne boji, da ji tisti kos oblačila, ki ga obleče, ne bi pristajal, čeprav na ostalih področjih ni ravno med najbolj samozavestnimi.

Siva, črna in modra barva so nujno zlo v njeni garderobi, rada ima tudi črte in čipke.

Njeni lasje so najboljša izbira za frizerja, saj lahko z njimi naredi marsikaj, ona pa zna vsako frizuro nositi na pravi način.

RIBICA

Ribica je ženska, ki na nežen način vedno ve, kako delovati v svetu mode in lepote. Njene poteze so posebne in s svojo milino in umirjenim stilom vedno izžareva privlačnost.

To je najbolj boemski tip ženske, ki obožuje oblačila v bisernih, mavričnih tkaninah in barvah, kot so bela, modra in vijolična. Njihove mehkejše energije odražajo njihov splošen način življenja in prijazno ravnanje. Ne pozabimo tudi na estetiko, ki jim je položena že v zibelko.

Ribica je zelo v stiku s svojimi notranjimi čustvi in uspešno prevaja svoje misli v umetnost, ne glede na to, ali naj bo elegantno oblečena za zabavo ali pa gre na sprehod v sproščenih oblačilih.

Ko se ribica počuti nezadovoljno, posega po sivih barvah, v katerih še vedno izgleda zelo urejena. Podajo se ji tudi najnovejši modni kosi in čeprav je po naravi sramežljiva, jih bo z veseljem nosila in pritegnila pozornost. Veliko ji pomenijo urejeni nohti in obrvi in te ženske ne boste nikoli srečali z okrušenimi nohti.

KOZOROGINJA

Kozoroginja je ženska, ki se nagiba k poslovno elegantnemu stilu, zato so tudi njena oblačila za prosti čas bolj resnih barv, brez pisanih vzorcev. 

Ona se želi obleči tako, da bo izžarevala uspeh in bo videti urejena, kar ji tudi vedno uspeva.

Elegantni suknjiči in hlače kot tudi poslovni slog čevljev so njena najljubša izbira. Odlično pa izgleda tudi v  kavbojkah, ki so glavna podlaga za njeno garderobo, ko kombinira za prosti čas.

Njeni odgovorni, visokokakovostni nakupi oblačil jo vodijo v nove razsežnosti, rada tudi svetuje, vendar od nje ne pričakujte, da vam bo svetovala nekaj rožnatega ali pisanega.

Vsi so presenečeni nad tem, kako ta ženska vedno uspeva videti tako kot iz škatlice, ampak odgovor je, da ima ona to enostavno v sebi, ne glede na tempo življenja in ostale dejavnike.

Čeprav ima rada ustaljeno življenje, v modnem svetu rada razvija nove sloge. Ljubi preproste in prefinjene kose oblačil.

VODNARKA

Vodnarka je ženska, ki je v modnem svetu elegantna in hkrati unikatna. Ta neodvisna zračna ženska je najmanj občutljiva na trende, vendar le zato, ker so običajno trendi tisti, ki jim množica sledi, ona pa ne želi slediti množici, zato si ustvarja svoj stil.

Običajno sledi lastnim impulzom o tem, kaj je modno in kaj je privlačno. Kljub temu, da so njene energije razpršene, ji enostavno uspeva, da je vedno urejena. Seveda na svojstven način, ki pa je za okolico privlačen.

Nenavadna izbira barve las, frizure in ličil igra ključno vlogo pri njenem videzu, zato temu posveča več pozornosti. Kljub temu da rada uporablja veliko ličil, še vedno ujame estetsko noto, saj si ne dovoli, da bi izgledala neurejeno.

Rada je videti čudovito, zato s svojim bistrim umom poskrbi, da dobi tisti kos, ki ga nima nihče.

Rada se sprehaja po divji strani modne brvi in naredi vse, da zasije pozornost na njen stil. Iz tega razloga uporablja svoj osebni slog. Vodnarka zna rokovati z modo, in sicer ustvarjalno in edinstveno.

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Unsplash.com/Lidya Nada

Preberi še: 23 živil, ki ti bodo pomagala pri izgubi kilogramov

Priporočamo tudi: Rožnati kapučino ni le totalno instagramabilen, ampak tudi zdrav!