Že veš, s kakšnimi ČEVLJI trenirka najbolje izgleda? S TEMI (in ne, niso superge!) 😍

To je nov najljubši trik modne javnosti. 😍

Že veš, s kakšnimi ČEVLJI trenirka najbolje izgleda? S TEMI (in ne, niso superge!) 😍 (foto: Profimedia) Profimedia
16. 11. 2020

Ja, ja, ja ... v teh dneh so trenirke prva stvar na nakupovalnih seznamih številnih, še pred drugo karanteno pa je Kim Kardashian poskrbela, da (vsaj) polovica sveta išče ENO prav posebno trenirko - iz velurja!

Morda se spomniš začetkov leta 2000, ko je Paris Hilton poskrbela, da smo dekleta tedanjega časa norela za plišastimi trenirkami z veliko prekratkim topom?

O, uau! Senidah oblekla drzen PLAŠČ, ki ga zdaj želijo VSE modne strokovnjakinje

Prav te trenirke so letos napovedale svojo veliko vrnitev, zato ne preseneča niti dejstvo, da si je modni svet poleg omislil prav poseben par čevljev. 

Te zanima, kakšnih? Izvoli!

Primer: ko je Irina Shayk pred kratkim oblekla sivo velur trenirko znamke SKIMS, je videz ponesla na novo raven, saj je za obutev izbrala visoke usnjene škornje. Precej nenavadno za opravo, ki smo jo sicer kombinirali s supergami, kajne?

Modna urednica RAZKRIVA, kako se doma oblači med karanteno (čisto iskreno)

Irinini sivi škornji s koničastim zaključkom bi bili vpadljivi ne glede na stajling, vendar so v nasprotju z njenim velurjem še bolj izstopali. Hlačnice je skrila v škornje, zraven pa izbrala šik mini torbico z zebrastim vzorcem in ujemajočo se masko za obraz.

Fotografije: Profimedia