Že imaš svoj par legendarnih Superstark?

Vsa dekleta in fantje, ki sledite modnim trendom, letos ne smete prezreti copat adidas Originals Superstar. adidas je namreč ob 45. obletnici nastanka copat za vse ljubitelje uličnega stila pripravil nove modele, ki so že zavladali tudi na naših ulicah.

16. 3. 2015 | Promocijsko sporočilo

Copate Superstar je adidas prvič predstavil davnega leta 1969 in z njimi najprej zavladal na košarkarskih igriščih, v osemdesetih letih v hip-hop sceni, kasneje pa tudi na ulicah po vsem svetu. Superstarke, ki še danes ohranjajo svojo pristnost, so s svojo minimalistično obliko in z dodatno posebnostjo v obliki sprednje gumijaste kapice hitro postale prava super zvezda. S svojo čistostjo brezčasne silhuete so obvezna obutev za vse, ki prisegajo na ulične modne zapovedi.

Letos se ikonične Superstarke vračajo v velikem slogu in tako predstavljajo ultimativno obutev za modne navdušence. Klasično silhueto so pri adidasu prenovili in copate obdali z usnjeno vrhnjo plastjo, ob tem pa ohranili nekatere avtentične detajle, kot so cik-cak rob na stranskih črtah ter zlat podpis na jeziku copata. Pri nas že lahko odkrijete številne kolekcije, med katerimi bo vsakdo našel nekaj zase. Izbirate lahko med najbolj klasičnimi barvnimi kombinacijami ali pa se odločite za kakšnega izmed drznejših modelov. V vsakem primeru boste nosili pečat kakovosti in večnosti.

Advertisement