5 najbolj modnih športnih copat ta hip!

Športni copati, superge in udobna obutev nasploh so osvojili svet – in ne boj se, po napovedih modnih strokovnjakov tukaj ostajajo še naprej!

5 najbolj modnih športnih copat ta hip! (foto: shutterstock) shutterstock
8. 8. 2018 | Promocijsko sporočilo

Če sta v prejšnjem desetletju prevladovala ekstravagantni dizajn in nemogoče visoke pete, pa je v letu 2018 jasno, da svet mode zanima zgolj eno – udobje. Od svetovnih zvezdnic iz sveta lepote, filma, glasbe in mode, do vodij iz sveta gospodarstva in zabave – prav vsi prisegajo na udobne športne copate, ki so postali sinonim za svež, trendovski in mladosten videz.

Izbira modnih superg za celo družino

Kje sploh začeti? Na trgu modnih športnih copat se skoraj dnevno srečujemo z novimi smernicami. Kljub temu pa se lahko zanesete na nekatere znamke in modele, ki se vedno znova uvrščajo na sezname najbolj modnih športnih copat. Kaj pa je pri vsem tem najbolje? Vsekakor dejstvo, da so športni copati v primerjavi s številnimi drugimi modnimi čevlji narejeni z udobjem in dolgotrajno kakovostjo na prvem mestu. Se odpravljate na dolg sprehod po mestu? Ali morda večji del službenega časa preživite na nogah? Želite raziskati novo počitniško destinacijo in se dlje časa sprehajati po zapeljivem novem mestu ali otoku? Ne glede na priložnost, modni športni copati so prav vedno enkratna izbira! V spletni trgovini Tomas Sport 2 vas čakajo ne zgolj tisti najbolj popularni modeli, temveč prav cela paleta športnih modnih copat za vse okuse. Naj vas ne ustavi misel, da za športne copate niste dovolj modni, mladi ali v stilu – prav gotovo bodo s svojim udobjem zvišali vašo samozavest in vas spremljali prav povsod.

Znamke modnih copat, ki so spremenile svet mode

  •  Adidas; Adidas je s svojimi nepogrešljivimi tremi vzporednicami postal klasična izbira, ki pravzaprav nikoli ne odide iz mode. Prav v vsaki garderobi se najde mesto za par iz Adidasove linije Originals, ki slavi klasične linije.
  •  Nike; z modnimi copati Nike vsekakor ne morete zgrešiti. Poleg dejstva, da predstavljajo enega izmed vodilnih postavljalcev trendov v svetu športne mode, pa imajo pri Nike na voljo tudi klasične modele, ki vedno znova ostajajo v modi in prav gotovo predstavljajo dobro investicijo.
  •  New Balance; ameriška znamka, ki je svet mode že leta 1906 očarala s svojo udobno obutvijo. Spadajo v malenkostno nižji cenovni razred – njihovi modeli se vedno znova uvrščajo na sezname najbolj udobnih športnih čevljev pod €100.

S popularnostjo športnih copat narašča tudi navdušenost nad drugimi znamkami, ki praznujejo udobje in stil obenem – Asics, Teva, Reebok, Puma in številne druge.

Kateri modeli športnih modnih copat so v modi letos?

Letošnjo sezono je nepogrešljivih parov kar precej, saj je športna obutev vsekakor presegla zgolj športna igrišča in dvorane. Najdemo jo praktično povsod – v pisarnah, za prostočasne aktivnosti, na odru, modnih revijah in celo najbolj trendovskih svetovnih ulicah. Enega izmed najbolj popularnih modelov predstavlja linija Nike Air Max, ki z udobno blazinico na podplatih in modnim izgledom navdušuje svet. Vsekakor ne morete zgrešiti tudi z nakupom modnih športnih copat z visokim podplatom – na tem področju je eden izmed vodilnih modelov prav gotovo Puma Fenty Cleated CreeperSuede. Če vas zanima bolj klasičen in nevpadljiv videz, pa sta letos priljubljeni seriji Adidas Gazelle in Nike Air Force 1. Vsem, ki vas grabi nostalgija pa predlagamo, da izbirate med ponudbo serij Reebok Classics in Adidas Originals.


Pa še opozorilo pred nakupom modnih športnih copat – njihovo udobje lahko postane prav zasvajajoče! Obstaja možnost, da ko enkrat izkusite udobje športnih modnih copat, pri obutvi sploh več ne boste iskali ničesar drugega.