Za TO obleko Meghan Markle boš odštela le 25 evrov!

17. 6. 2018
Za TO obleko Meghan Markle boš odštela le 25 evrov! (foto: Profimedia)
Profimedia

Bodoče neveste pozor! Mi vemo, kje jo lahko kupiš! ;)

No, v resnici ne gre za kreacijo modne oblikovalke Stelle McCartney, ki jo je za kraljevi poročni sprejem nosila Meghan Markle, temveč pa za njeno kopijo, za katero boš na spletu odštela le 25 evrov.

Obleka BooHoo, 25 evrov

Kot so zapisali tuji mediji, naj bi za obleko, ki jo je na poročni sprejem oblekla Meghan morala odšteti kar 91 tisoč evrov, saj naj bi bila kreacija McCartneyjeve v celoti narejena iz svile.

Veliko cenejša kopija iz spleta je sicer narejena iz poliestra, kar pa večini bodočih nevest ne predstavlja prav velike skrbi, saj je bila razprodana v le nekaj trenutkih. Dobra novica pa je, da so proizvajalci že obljubili, da bo obleka kmalu ponovno na voljo.

Meghan je elegantno belo obleko kombinirala s prstanom z modrim kamnom in visečimi uhani, kar je popolno zaključilo njen izgled.

Obleka to poletje verjetno ne bo vroča roba le med nevestami, temveč med vsemi modnimi navdušenkami, ki se rade odpravijo na elegantne večerje in imenitne prireditve. Bela je namreč to leto tudi 'vroča' barva poletnih mesecev! ;)

Kako se ti zdi? Zapiši nam v komentar na FB!

Fotografije: BooHoo printscreen, Profimedia

Preberite še: 6 super nasvetov za pripravo najboljše rojstnodnevne žurke

Priporočamo tudi: Uau! Moraš videti fotke prej-potem finalistov The Biggest Loser Slovenija 2!

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan