Za nepozabno POLETJE smo izbrale te TOP kombinacije (z njimi boš nepozabna tudi ti)

Komaj smo ga dočakale, se strinjaš? Zato se mu zdaj priklonimo z najbolj krasnimi stajlingi, ki jih lahko sestavimo. S tabo delimo nekaj navdihov, ki to poletje dvigajo na višjo raven. Oblačila smo poiskale v Sportini.

Za nepozabno POLETJE smo izbrale te TOP kombinacije (z njimi boš nepozabna tudi ti) (foto: PROFIMEDIA) PROFIMEDIA
10. 6. 2021 | Promocijsko sporočilo

Eksplozija v rdečem

Temu poletju dodaj kar največ vročine! To boš seveda dosegla z najbolj ognjeno barvo, rdečo. Niso vsi odtenki intenzivni in ne dvigajo vsi temperature, zato izbiraj tiste, ki bodo resnično zažigali tako na ulici kot na plaži. Za protiutež tej barvni eksploziji dodaj slamnate modne dodatke, ki bodo videzu vdihnili poletno ležernost. 

Cvetlična romantika

Poletne obleke so obvezne vsako poletje in letošnje ni izjema. Priporočamo ti cvetlični vzorec, ki deluje nežno in poletno romantično. Izbiraj med pastelnimi odtenki in odtenki morja. V taki obleki se boš počutila udobno, svobodno in obenem nadvse ženstveno. 

Bela z mornarskim pridihom

Bela od glave do peta bo poletju vedno dodala tisto pravo noto, ki ponazarja sproščene vroče dni. Če jo boš kombinirala s suknjičem, pa bo dobila novo stilsko dimenzijo. Iz čiste romantike bo tvoj videz prelevila v bolj poslovni slog. Belo najlepše združiš tudi s katerim koli mornarskim vzorcem ali pustiš, da v celoti zavzame tvoj modni položaj.

Fantovska sproščenost

Če tomboy videzu daješ prednost pred ženstvenim in romantičnim, kratke džins hlače kombiniraj s suknjičem. Ne pozabi na T-majice s potiski in obvezne superge, potem pa lahko le še uživaš v ležernem videzu, ki se nedvomno najbolj poda temu poletju, ko vse potrebujemo čim več sprostitve in zabave.

Vsa oblačila najdeš TU.

Vrhunska moda in najbolj znane svetovne blagovne znamke, ki jih zastopa Sportina Group, so zdaj na voljo tudi v največji integrirani spletni in TV trgovini Shoppster.

Integrirana spletna in TV-platforma Shoppster bo tako prek svoje spletne platforme uporabnikom ponudila znane in priljubljene blagovne znamke, kot so: Armani Exchange, Antony Morato, Fracomina, Superdry, Silvian Heach, Morgan, Marx, Only, Vero Moda, Tom Taylor in Jack & Jones.

Sportina Group in Shoppster verjameta, da bo njuno partnerstvo v veliko korist kupcem, ki bodo lahko na preprost in hiter način dostopali do najsodobnejše in najkakovostnejše garderobe, in to v najkrajšem možnem roku, brez odhoda v trgovino.