Youtuberka Kaja Karba je odprla VSA darila z najbolj pričakovanega LEPOTNEGA dogodka leta

Tole je še boljše kot božično jutro! 😍

Youtuberka Kaja Karba je odprla VSA darila z najbolj pričakovanega LEPOTNEGA dogodka leta (foto: Instagram.com/kajakarba) Instagram.com/kajakarba
14. 11. 2018

Pretekli teden se je v Mestnem muzeju Ljubljana zgodil 4. Beautiful Bloggers MeetUp, ki med lepotnimi blogerkami velja za najbolj pričakovani dogodek leta.

Poleg odličnih predavanj priznanih slovenskih predavateljev in govorcev, je dogodek tako priljubljen tudi zaradi številnih daril in presenečenj, ki se znajdejo v 'goodie' torbah pokroviteljev dogodka.

Med srečnicami pa smo se tudi letos znašla dekleta s Cosmo uredništva, in tu je VIDEO vseh daril, ki smo jih letos prejele.

Poglej, kako Kaja Karba odpira darila, ki smo jih letos prejeli na Beautiful Bloggers MeetUp:

Na dogodku smo tako spoznali lepotne novosti in uspešnice blagovnih znamk Erborian korejska kozmetika, Medex, Gardenia Ars Florae, Afrodita Kozmetika, Nelipot, Oriflame, dišave s:oliver, Bioderma, Barvish, Catrice, Essence, 4 kids & us, Kerastase, L'Occitane, Noela, Nuxe, The Body Shop, Makeup Revolution, Melvita, Skeyndor, Smile Concept Store, Caudalie, knjigarna Felix, Dolce Gusto, Lampetie Blossom in Ramazzotti Aperitivo Rosato.

Fotografije: Youtube printscreen

Preberi še: Pulover, ki ga je nosila Gigi Hadid, lahko pri nas kupiš za 35 evrov

Priporočamo tudi: Imaš pogosto težave tam spodaj? 7 nasvetov, kako se jih rešiš (za VEDNO)