Waw! Zara na svojih etiketah skriva podatek, ki ti bo prišel ZELO prav (in me smo navdušene!)

Poglej naslednjič, ko se odpraviš v Zaro, in prepričane smo, da bodo tvoji nakupi veeeeeeeliko bolj uspešni! 😍

Waw! Zara na svojih etiketah skriva podatek, ki ti bo prišel ZELO prav (in me smo navdušene!) (foto: Profimedia) Profimedia
9. 6. 2021

Priznamo, tudi me obožujemo Zaro, ampak včasih nas zna spraviti ob živce! In ko to rečemo, mislimo predvsem na pomerjanje oblačil. 

Kolikokrat se ti je že zgodilo, da so se ti Zarine hlače konfekcijske številke 36 popolnoma prilegale, med tem, ko ti je bilo krilo številke 38 povsem premajhno?

Preberi tudi: Si do sedaj kopalke prala kar v stroju? Nikar!

Po vsej logiki, bi se ti morala prilegati oblačila enake velikosti, toda ljubiteljice Zare so odkrile pomemben podatek, ki te bo naravnost šokiral in poskrbel, da nikoli več ne boš zgrešila pri izboru velikosti kosov. 

Modne vohunke namreč opozarjajo, da Zarine etikete razkrivajo ključno skrivnost do izbora prave konfekcijske številke.

@officially_outfits

Zara sizing guide.. #zara #fyp #zarahaul #fashion

♬ original sound - officiallyoutfits

Po mnenju TikTok profila Officially Outfits je na etiketi tudi podatek, ali moramo izbrati večjo velikost, ali pa je oblačilni kos dejanske velikosti. 

V videu, katerega si je ogledalo že več kot pol milijona ljudi razkrivajo, kaj pomenijo oznake, ki se nahajajo ob luknjici na vrhu.

Priporočamo: Našli smo božansko poročno obleko in stane samo 40 €

Trdijo, da naj bi siv kvadrat pomenil, da je oblačilo normalne velikosti, trikotnik pa, da je oblačilo nekoliko manjše. Ob tem so v TikTok videu zapisali še, da naj raje izberemo večjo velikost.

To je potrdila tudi druga TikTok uporabnica, ki pravi, da ji je za to skrivnost povedala prodajalka na blagajni, ko je v Zari plačevala za svoj modni ulov. 

Dodala je, da je temu tako, zaradi razlike v prileganju med oblačili, ki so proizvedena za Evropski trg (trikotnik) in oblačili, ki so delane za ostala tržišča - na primer ameriškega.

@brooke__paige210

Zara hacks 101 #hauloverdaily #zarahaul #zara #fyp

♬ original sound - Brooke

Preberi tudi: Tudi ti spiš z modrčkom? Strokovnjaki svetujejo, zakaj tega nikar ne počni

Tako, skrivnost je razkrita, zato se ti ni potrebno več sekirati, da si čez vikend nabrala kak dodaten kilogramček, ko se ne boš mogla stlačiti v Zarine kavbojke svoje običajne konfekcije!

Fotografije: Profimedia