VIDEO: Tjaša Kokalj razkrila svoje TOP modne kose za pomlad (+ nasveti, kako jih stiliraš)

Preveri, kateri modni kosi so po Tjašinem mnenju TOP kosi za pomlad 2017 in na kakšne načine jih lahko kombiniraš.

VIDEO: Tjaša Kokalj razkrila svoje TOP modne kose za pomlad (+ nasveti, kako jih stiliraš) (foto: instagram.com/tjasa_kokalj_jerala) instagram.com/tjasa_kokalj_jerala
26. 4. 2017

Majica z logotipom:

Trenutno 'vroča roba', ki pa jo lahko kombiniraš na zelo različne načine, od sproščenih s kavbojkami, do šik s plisiranim ali krilom iz tila in trendovskim suknjičem.

Udoben pulover z zanimivim vzorcem:

Nepogrešljiv za sveža pomladna jutra. Spodaj lahko oblečeš srajco in pulover izgleda takoj bolj eleganten.

Srajca:

Obvezna 'oprema' vsake ženske. Izbiraš lahko med srajčnimi oblekami, črtastimi srajcami, ki se lepo kombinirajo s puloverji ali pa jih oblečeš s trenčkotom in oprijetimi hlačami, ter posebnimi srajcami z volani, ki so bolj elegantne in šik za kombinacije s krili.

Plisirano krilo:

Plisirano krilo je lahko tako del poslovnega stajlinga s salonarji in lepo srajco, kot tudi popolnoma trendovskega in mladostnega s T-majico, denim jakno in supergami

Prosojna tunika:

Omogoča raznorazne kombinacije z majicami, oprijetimi oblekami, topi in hlačami, je kos, ki takoj modno povzdigne vsak stajling.

Usnjena jakna:

Še en ultimativni kos pomladi, ki ni treba, da ima zgolj rokersko povezavo.

Denim jakna:

Za čudovite kombinacije od popolnoma sproščenih z majico ali puloverjem ter oprijetimi ali širokimi hlačami, do trendovskim s plisiranim krilom.

Nahrbtnik:

Uporaben kos, ki z novimi dizajni niti malo ne deluje šolsko, ampak samo zelo trendovsko in modno.

Mini torbica:

Za šik in bolj 'odrasel' izgled, je mini torbica nepogrešljivi del mnogih stajlingov.

Udobne in trendi superge:

'Must have' kos pomladi. Posebne v svojem dizajnu (to je lahko barva, vozli in detajli kot so perle na njih) bodo del ne samo sproščenih, pač pa predvsem trendovskih stajlingov.

Oglej si še video, v katerem te čaka tudi nagradna igra:

PRBERI ŠE: Teh oblačil na tvojem mestu ne bi oblekla na razgovor za službo in Tako boš enkrat za vselej naredila red v svoji omari! (Svetuje: Tjaša Kokalj)