Victoria Beckham predstavila novo kolekcijo

Victoria Beckham je predstavila novo kolekcijo za pomlad/poletje 2014.

Victoria Beckham predstavila novo kolekcijo (foto: profimedia) profimedia
9. 9. 2013

Victora Beckham je na New York Fashion Weeku predstavila svojo novo modno kolekcijo za pomlad/poletje 2014.

V prvi vrsti sta jo podpirala tudi mož David Beckham in hčerka Harper, ki je z živahnim obnašanjem zabavala glavno urednico časopisa Vogue, Anno Wintour.

Mala Harper, ki je ves čas sedela v očkovem naročju, je nosila poletno oblekico znamke Chloé, lase pa je imela spete v majhno figo na vrhu glave. Na hčerko je bila ponosna tudi Victoria, ki je po  končanem dogodku na Twitterju ponosno zapisala:  ''Vse oči so uprte v Harper Seven.''

Victoria o kolekciji in družini

''Še vedno imam rada oprijete obleke, vendar obstaja tudi drugačna plat mene, ki si želi počutiti sproščeno, a še vedno uglajeno in ženstveno'', je v zaodrju o svoji kolekciji dejala Victoria.

Victoria, ki je priznala, da je celo noč urejala še zadnje podrobnosti pred predstavitvijo nove kolekcije, je spregovorila tudi o tem, kako zahtevno je biti mama 4 otrok in hkrati imeti zahteven delovni čas.

''Če sem iskrena, vse skupaj je precej težko, kot lahko potrdi katerakoli mama, ki ima poleg družine tudi službo. Redko se odpravim ven, in čeprav delam, so moji otroci in mož moja prioriteta. Pa čeprav obožujem svoje delo. Kot mati, me vedno spremlja občutek krivde, to pa ni najbolj zdravo čustvo.''

Ali bo ta kolekcija, ki jo modni kritiki nadvse hvalijo, tako uspešna, kot prejšnje, bo nedvomno pokazal čas.

foto: profimedia