V svetu modnih blogerjev

Se tudi tebi dogaja, da včasih  po več ur firbcaš po straneh modnih blogerjev in iščeš najnovejše trende z brvi in ulic?  Predstavljamo ti osem najboljših slovenskih modnih blogov po izboru Cosmo uredništva, kjer boš našla vse, kar potrebuješ, da postaneš prava modna strokovnjakinja.

30. 5. 2012

Eva Ana Kazić

Zakaj obiskati njen blog? Evo boste prepoznali po njenem zaščitnem znaku – turbanih, ki vsakič znova presenetijo z barvami in oblikami. Mlada blogerka, oblikovalka (večino oblačil si oblikuje kar sama), producentka in stilistka piše o svojih dogodivščinah v modnem svetu in je nedvomno ena najbolj nadarjenih mladih fashionist.

allaroundeve.com

Irena Sirena

Zakaj obiskati njen blog? Čeprav ne gre za strogo modni blog, boš na tej povezavi našla vse novice, ki jih potrebuješ ta hip. Všeč nam je Irenino razmišljanje in njen nekoliko 'zmrdastično smrkastični' pogled na življenje (seveda v najboljšem možnem smislu), ki te bo nasmejal in razvedril, včasih pa tudi opogumil, da boš kaj pripomnila tudi sama.

irena.blog.siol.net

Tesa Jurjaševič

Zakaj obiskati njen blog? Skoraj 20-letna Tesa zase pravi, da je z modo naravnost obsedena. Opazili smo jo na Phi­lips Fashion weeku, kjer je izstopala z barvitim stilom in simpatičnim nasmeškom. Tesa je s svojimi stilskimi kombinacijami pravi navdih za vse tiste, ki iščete ideje za osvežitev svoje garderobne omare.

magnifiquefashionblog.com 

Ekoas

Zakaj obiskati njegov blog? Ker je edini modni bloger pri nas, ki se resno ukvarja z moško modo. Ekoas je obiskal skoraj vse prvorazredne tedne mode, o njih pa najraje poroča s fotografskim materialom, ki je več kot odličen. Če se tudi tvoj dragi vsaj malce spozna na modo in fotografijo, bosta lahko od zdaj najprej skupaj pregledovala modne trende.

www.ekoasblog.com

Eva Domijan

Zakaj obiskati njen blog? Modni blog, ki zajema najnovejše trende, vizualne inspiracije, modno industrijo in analizo modnega sveta. Študentka primerjalne kniževnosti je obiskala tedne mode v New Yorku, Milanu in Parizu, poleg modnega bloga pa piše novičke tudi o najbolj navdušujočih mestih, ki jih najdeš na www.cityfinity.com.

dressful.com

Maja Kovač

Zakaj obiskati njen blog? Maja je svojo blogersko pot začela prav na multimedijskem izzivu Cosmo matura, kjer jo je pisanje tako navdušilo, da je z bloganjem nadaljevala tudi po koncu tekmovanja. Maja ima izreden občutek za vse, kar je povezano z modo, je tudi ena izmed vintage ljubiteljic, sicer pa trendseterka, ki se redno udeležuje modnih dogodkov in o njih poroča na svojem blogu.

dreamlandofskyandsand.blogspot.com

Ana Hribar

Zakaj obiskati njen blog? Anin blog je najbolj prepoznaven zaradi čudovitih fotografij. Ljubiteljica vsega, kar diši po estetiki, te bo okužila s svojim pozitivnim pogledom na svet, ki se prepozna tudi v njenih oblikovalskih mojstrovinah – torbicah in dodatkih Fensišmensi (najdeš jih na www. fensismensi.com)

blog.fensismensi.com

Anže Frantar

Zakaj obiskati njegov blog? Anže je eden tistih, ki se najraje posveča uličnemu stilu. S fotoaparatom po ljubljans­kih ulicah lovi najlepše oblečene Slovence,  se udeležuje modnih dogodkov in piše o vsem, kar je povezano z modnim dogajanjem pri nas. Všeč nam je njegov način mišljen­ja in to, da je eden redkih fantov, ki se kljub svoji mladosti pogumno sooča z modnim vrvežem.

ulicnistil.com

Besedilo: Manca Čampa, fotografije: osebni arhivi, shutterstock