V Massu pripravljajo novo modno kampanjo za pomlad/poletje 2018 v sodelovanju s Severino

Kljub mrazu v modnem svetu že diši po pomladi.

V Massu pripravljajo novo modno kampanjo za pomlad/poletje 2018 v sodelovanju s Severino (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
26. 2. 2018

Mass, največji ponudnik modne obutve pri nas, v sodelovanju s svojo muzo Severino ponovno napoveduje prihajajoče novosti iz sveta modne obutve za novo sezono.

Zvezdnica v modni kampanji z naslovom Lepe v vsakem pogledu Massove modne zapovedi pooseblja že osmo leto zapored in tudi tokrat je uspela s svojo eleganco in seksapilom preseči vse dosedanje stajlinge.

Te dni smo jo ujeli med snemanjem kampanje v urbanem centru Zagreba, kjer je kot prava zapeljivka fascinirala v najbolj privlačnih modelih obutve iz Massa.

V različnih stajlingih in obutvi izpostavlja glavne modne trende prihajajoče sezone – vse od športnega šik stila pa do drzno izstopajočih elegantnih kombinacij.

Fotografije iz ozadja snemanja razkrivajo, da je Severina drzna modna kameleonka, njeni videzi pa ne bi bili tako popolni brez stalne izkušene ekipe, iz katere se je pod fotografije podpisala Jelena Balić, za ličenje je poskrbela Dajana Pajkić, modne stajlinge pa je izbral Petar Trbović.

Širok in raznolik izbor svetovno priznanih modnih znamk obutve iz nove Massove kolekcije za pomlad 2018 vas že čaka na policah Massovih trgovin.

Preberi še: Tjaša Kokalj Jerala: Poglej, kako (HUDO!) je videti njen dan

Priporočamo tudi: Dekle z naslovnice 2018: Oglej si, kako je potekalo modno snemanje s finalistkami (VIDEO)