V objektivu: Eva Irgl

Ne samo pri nas, tudi v svetu je malo političark, ki bi pozitivno izstopale s svojim videzom. Eva Irgl je vsekakor med tistimi, zaradi katerih ne moremo reči, da je politika povsem grda.

26. 1. 2011

Ne samo da je Eva že sama po sebi postavna in privlačna, v šestih letih dela v parlamentu je poleg vsebine dokazala tudi, da se ves čas trudi biti urejena, pri tem pa skrbi tudi za zanimivo garderobo. V nasprotju z večino političark ne izbira oblačil, v katerih bi bila čim manj opazna, ampak atraktivne kreacije, pri katerih je posebej zanimivo to, da gre večinoma za dela domačih kreatorjev. Mojca Celin, Matevž Faganel, Dušanka Herman, Vesna Pajk ... – to je le nekaj imen, katerih oblačila in tudi modne dodatke smo v zadnjem času lahko opazili na Evi Irgl.

Seveda je pohvalno, da podpira domačo ustvarjalnost in podjetništvo, ob tem pa je presenetljivo, kako dobro pozna nova kreatorska imena.

“Ko se enkrat odločiš, da boš izbiral predvsem med domačimi oblikovalci, potem zelo hitro ugotoviš, kaj naš trg ponuja,” pravi Eva.