6 (redkih) Slovenk, ki vedo, kako se obleči za rdečo preprogo

Na letošnji podelitvi viktorjev se je pokazalo kar nekaj slovenskih estradnikov, med katerimi je le redkokdo izstopal ali bil modno presenetil.

6 (redkih) Slovenk, ki vedo, kako se obleči za rdečo preprogo (foto: Primož Predalič, Helena Kermelj) Primož Predalič, Helena Kermelj
21. 3. 2013

Modna strokovnjakinja Manja Plešnar, ki je temeljito preučila prav vsakega, ki se je pojavil na letošnji prireditvi je komaj našla nekaj takih, ki vedo, kako se obleči za rdečo preprogo.

Med najlepše oblečene je uvrstila Polono Kasal in jo celo opisala kot osebo z izjemno dodelanim osebnim slogom. Z obleko Maje Ferme jo je navdušila tudi Mirela Korač, v kreaciji Simone Lampe je blestela noseča Iva Kranjc. Svoj trebušeč je lepo poudarila tudi Lili Žagar, pohvale pa sta bili deležni še Eva Longyka in Rebeka Dremelj.

O tem, katera je bila na letošnjih viktorjih najslabše oblečena, pa si lahko prebereš v članku: Tanja Žagar: Najslabše oblečena staleta na viktorjih.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri