Manja Plešnar ima veliko sušo s čevlji

Najbolj znana modna mrha Manja Plešnar, ki v reviji Nova vsak teden ocenjuje oprave slovenskih estradnic, je v stiski, saj nam je na uho prišlo, da naj bi ji vedno zmanjkalo denarja za nakup čevljev.

27. 3. 2013

Presenečena boš nad tem, da Manja Plešnar v svoji omari pravzaprav sploh nima veliko čevljev.

Ko so v uredništvu revije Lea pobrskali po foto arhivu, so opazili, da se modna mrha že nekaj let ponavlja pri čevljih. Za vedno urejeno mrho bi moralo veljati, da ima za vsak dogodek druge čevlje, s čimer se strinja tudi sama.

''Dejansko imam veliko sušo, kar se tiče čevljev. V resnici sem kar stiskaška, ko jih je treba kupiti. Vedno se mi namreč zdi, da so predragi, sploh ker se hitro uničijo. Druge stvari so veliko bolj trajnostne, zato se pri čevljih res velikokrat ponavljam, kar tudi meni 'kravžlja' možgane!''

Črni sandali Versace - nakup stoletja

Modna mrha bi gotovo potrebovala pomoč pri iskanju čevljev, saj le težko najde takšne, ki bi ji bili dejansko všeč. Že nekaj sezon zaporedoma smo jo videli v črnih gležnjarjih in odprtih črnih sandalah znamke Versace, za katere še vedno pravi, da so bili nakup stoletja.

''Nakup stoletja so bili, ker sem jih izbrskala na razprodaji, bili so znižani za kar 70 odstotkov, kar je bilo izjemno. Še danes se mi smeji, a vseeno jih ne bi želela nositi še nadaljnjih 100 let, ker so že pošteno načeti zaradi brušenja pet na plesišču,'' je pojamrala mrha, ki ne skriva, da bi bila nadvse navdušena, če bi postala ambasadorka kakšnih lepih čevljev.

''Po naravi nisem takšna, da bi prosila ljudi, naj mi kaj darujejo. To počnejo starlete z občutkom za posel. Meni to ne gre od rok,'' v smehu pojasni mrha, ki gotovo ne bi bila razočarana, če bi kakšen par 'štiklov' padel z neba. "Kje pa! Ujela bi jih in jih nosila tudi okoli vratu, če bi bilo treba,'' je še dodala navihana mrha.