Triki, ki izboljšajo vsak outfit in ne stanejo nič!

Modni poznavalci vedo - malenkosti so tiste, ki naredijo outfit! Razkrili ti bomo 5 trikov, s katerimi bo tvoj outfit v trenutku izgledal veliiiko bolje, in to čisto brez dodatnega stroška.

Triki, ki izboljšajo vsak outfit in ne stanejo nič! (foto: Profimedia) Profimedia
27. 9. 2021

Trik 1: Puliji, šali in jopice so pravi modni multipraktiki

Pulover ali jopica, zavezana okrog bokov - to poznamo vsi. Pa si poskusila kdaj nositi pulover namesto šala ali ga zavezala prečno čez rame? Prav tako lahko večji šal uporabiš kot kul pregrinjalo, ki ga spneš z broško!

Trik št. 2: Okrasni trakec kot lasni dodatek

Parfumi in kozmetika so velikokrat zapakirani in okrašeni s trakom, potiskanim z logotipi. Naslednjič ga ne vrzi v koš, ampak ga uporabi namesto pentlje v laseh ali kot zapestico.

Trik št. 3: Opasaj (v)se!

Pasovi lahko storijo veliko več kot samo držijo hlače! Poskusi kombinirati pas na zimski plašč, blazer ali prevelik puli - super izgleda, če boš s pasom prepasala vrhnji del oblačila.

Trik št. 4: Okrasna rutica

Svileno rutico ali šal zaveži okrog ročaja torbe in v hipu boš poskrbela za nov videz stare torbice! Prav tako jo lahko zavežeš okoli roke ali oviješ okrog čopa!

Trik št. 5: Podvihaj!

Podvihane hlače niso samo trend - s tem preprostim trikom boš stajlingu dodala ležerno noto. Večji podvihek, tem bolje - velja predvsem pri kavbojkah.

Fotografije: Profimedia.si, Pinterest.com

Preberi še: Največji trendi obutve jeseni 2018 (+ 9 modelov čevljev)

Priporočamo tudi: Najbolj trendi (in udoben) način, kako jeseni nositi petke!