To je trenutno najbolj zaželena torbica - poglej model, ki je osvojil modne navdušenke 😍

27. 9. 2023
To je trenutno najbolj zaželena torbica - poglej model, ki je osvojil modne navdušenke 😍 (foto: Profimedia)
Profimedia

Model z imenom "Half Moon" je pogost del stajlinga elegantnih deklet, ki ljubijo estetiko tihega luksuza.

V zadnjem času je trend lastništva dizajnerske torbe neizogibna tema in zdi se, da ni luksuzne znamke, ki ne bi nenehno in zelo premišljeno vlagala v to nišo.

Znano je, da nekatere luksuzne modne hiše razprodajo skoraj vsako torbo, ki jo izdajo, kar nekatere modele uvršča v kategorijo najbolj zaželenih. Eden od razlogov za vse močnejšo rast trga luksuznih torbic, kjer vse večji delež prevzema trg vintage ali rabljenih luksuznih kosov, je zagotovo vse večja potrošniška moč generacije Z, ki meni, da je nakup luksuznih torbic odlična naložba.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PSL | PERSONAL SHOPPER LONDON (@personalshopperlondon)

Zato je še posebej zanimivo opazovati, kako določene znamke in modeli torb vzbujajo vse več pozornosti na velikem svetovnem luksuznem trgu, še posebej velika pa je priljubljenost kategorije "tihega luksuza".

V tej kategoriji izstopata znamka "The Row" in model torbice "Half Moon". Ta model, ustvarjen tako, da ustreza zelo zaželeni estetiki elegantnih silhuet, je opisan kot oblika, ki se popolnoma prilega vaši rami.

Poglej si model torbice half moon:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eunkyung (@eunkyoiii)

Status luksuznega artikla potrjuje tudi material, iz katerega je torba izdelana – vrhunsko usnje zunaj in znotraj ter vse brez vidnih oznak logotipa.

Torba je utelešenje definicije znamke The Row, ki sta jo leta 2006 lansirali slavni sestri Mary-Kate in Ashley Olsen, ki temelji na vrhunski kakovosti in umirjeni estetiki, modelih minimalističnih oblačil, ki jih obožujejo številne slavne zvezdnice kot so Kendall Jenner, Hailey Bieber, Zoë Kravitz, Sofia Richie, Jennifer Lawrence in Rosie Huntington-Whiteley ...

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elsa❤️ (@hoskelsa)

Tako je model torbe Half Moon, predstavljen v kolekciji jesen 2014, postal statusni simbol, ki se na trgu luksuznega rabljenega blaga prodaja po višji ceni od originala, ki se glede na barvo giblje od 1250 do 1600 evrov. Z naložbo v ta zbirateljski kos ne kupite samo visokokakovostnega in dolgotrajnega luksuznega kosa, temveč postanete tudi del skupnosti, ki ve vse o konceptu luksuza in tihega luksuza.

Preberite več na Elle.si

3 astrološka znamenja bodo do konca leta 2023 imela srečo - čaka jih boljša služba, več denarja in nova ljubezen

Fotografije: Profimedia

BONUS EPIZODA: Prisluhni pogovoru s Teso Jurjašević v Cosmopolitan podkastu z voditeljico Floro Emo Lotrič

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ