Se odpravljaš na počitnice? Naša stilistka ti je pripravila seznam vseh stvari, ki jih moraš spakirati

... glede na to, kam se odpravljaš - da bo vse pasalo na vse. Pa ni za kaj.

Se odpravljaš na počitnice? Naša stilistka ti je pripravila seznam vseh stvari, ki jih moraš spakirati (foto: Profimedia) Profimedia
2. 8. 2022

1. Evrotrip

Da ne bi bila videti kot tipična turistka, si za skok v evropske prestolnice spakiraj kose, ki se spogledujejo z udobjem, a so to sezono nadvse modni. Ne pozabi na pleteno obleko, džins jakno in superge z debelim podplatom.

2. S čivavo na plažo

Srečnica! Če se odpravljaš na toplo, kjer boš večino časa srebala koktajle na plaži, pote zate obstaja le eno pravilo: naj ti ne bo prevroče. Spakiraj torej lahkotna in zračna oblačila in poleg kopalk obvezno vzemi 'tisti' kos poletja - kimono!

Ne le predsednica Državega zbora, Urški Klakočar Zupančič se obeta NOV veliki met v karieri

3. Nad 1.500 m nadmorske višine

Ti v toplejših mesecih bolj paše gorski zrak? Planinarjenje je tudi na Instagramu postalo aktivnost številka ena, in čeprav ne nameravaš osvajati vršacev, v potovalko pospravi udobna in topla oblačila, ki so pripravljena na tvoj insta moment.

4. Od mesta do mesta

Ne glede na to, ali boš raziskovala z vlakom, avtomobilom ali avtobusom, za dolgo potovanje ti bodo najbolj prav prišla oblačila, ki se ne mečkajo in v katerih ti bo udobno sedeti več ur skupaj. Top kos: simpatičen kombinezon!

Znan je PRAVI razlog, zakaj Gregor Čeglaj konstantno razkriva skrivnosti POP TV

5. Dežele Indiane Jonesa

Dopust v tropih je lahko nepozabna dogodivščina ali pa nočna mora, če ne spakiraš pravih kosov. Vzemi le zračna oblačila, v katerih boš z lahkoto premagovala vlago, za ekstra modni moment pa dodaj še nekaj živahnih odtenkov.

6. Smer: Sever

Nobena skrivnost ni, da so temperature na severu tudi poleti precej sveže. Po zgledu vedno urejenih Skandinavk spakiraj vsestranske kose, ki naj sestavljajo osnovo tvoje garderobe: džins, prevelik suknjič, superge in tope na 100 in en način.

Pripravila Katja Kozlevčar,

Fotografije Promocijsko Gradivo