Kako nositi BALERINKE, da bodo všeč tudi njemu? TAKO (pravi modna vplivnica Jasna Vale)

Mojstrica elegantnih videzov tokrat iz rokava stresa svoje naj stilske trike, ki se bodo to sezono zagotovo zapisali v tvoj modni priročnik.

Kako nositi BALERINKE, da bodo všeč tudi njemu? TAKO (pravi modna vplivnica Jasna Vale) (foto: Instagram.com/jasnavale) Instagram.com/jasnavale
11. 7. 2021

Kako nositi balerinke, da bodo všeč tudi njemu? Predstavljamo način, ki ga bo navdušil (in tebe tudi).

1. Balerinke se po nekaj letih premora ponovno vračajo. Chanel, Jil Sandler, Manolo Blahnik, Gucci in druge modne hiše so jih namreč že vključili v svoje nove kolekcije, zato je le še vprašanje časa, kdaj bodo sledile tudi trgovine s hitro modo.

2. Balerinke se najlepše podajo na preproste stajlinge, kot sta svetel džins in srajca – ta naj bo po možnosti v beli ali črni barvi.

3. Zelo primerne so tudi za vse poletne videze. Obuješ jih lahko na bermudke ali pa dolgo široko obleko. Alternativa temu sta lahko oprijet top in lahkotno krilo.

Kosi, v katere je to sezono pametno investirati:

1. Dobra torbica. Ta lahko popolnoma spremeni tvoj modni videz in dvigne celoten stajling. Sama si raje privoščim eno prestižno torbico, ki bo vedno in, kot pa 10 slabe kakovosti, ki so modne le eno sezono.

2. Bela srajca. Večen kos, ki ga mora vsaka ženska imeti v omari. Najpomembnejše pri nošenju bele srajce je, da je vedno zlikana. Zmečkana bela srajca namreč lahko deluje ceneno in neurejeno.

Kate Middleton je svoje najljubše salonarje zamenjala za ta nepričakovan kos (bi ga imela?)

3. Kostim. Torej hlače in blejzer v istem barvnem tonu. Za letošnjo pomlad/poletje bolj pogumnim predlagam izbiro takšnega v nežno rožnatem odtenku, preostale pa boste zagotovo navdušene nad njegovo klasično bež različico.

4. Lepi natikači. Takšni čevlji so večni, se ne uničijo in lahko jih nosiš na čisto vse stajlinge.

5. Bele superge. Ne preveč vpadljive, ampak čisto preproste superge, ki jih boš lahko obula ob različnih priložnostih.

Kako bomo to poletje nosile klobuk? Tako!

"Obožujem klobuke in redno jih nosim vse leto. V hladnem delu leta so najboljši izbor klasični klobuki moje blagovne znamke SoMe, poleti pa najraje izberem dober slamnik. Ker klobuk popestri celoten videz, ga najraje dodam sproščenim stajlingom, tudi trenirki. Zelo rada jih nosim tudi z dolgimi širokimi oblekami in modnimi kosi, ki jih je navdahnil safari."

Besedilo: Katja Kozlevčar,

Fotografije: Osebni Arhiv, Profimedia, Promocijsko Gradivo