To so trenutno najbolj trendi superge!

Počasi moramo na polici za čevlje pripraviti prostor za jesensko obutev. Si pripravljena?

To so trenutno najbolj trendi superge! (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
25. 8. 2021 | Promocijsko sporočilo

To boš naredila z največjim užitkom, še posebej, ko si boš ogledala nove kolekcije superg na mass.si!

Tudi me smo pobsrkale za najbolj trendi modeli modnih in športnih superg te jeseni in smo navdušene! Rade jih nosimo skozi vse leto in, če bi bile kdaj postavljene pred dejstvo, da moramo za naslednjo sezono izbrati samo en model čevlja, bi bile to brez dvoma superge. Enostavno so jesenska must-have obutev!

Imaš čisto svoj stil? Ni problema!

Veš kaj je super pri jesenskih trendih? Ker se za vsak modni okus in priložnost najde pravi trendi par superg. In ne skrbi, tudi, če “furaš” čisto svoj stil, ti zagotavljamo, da bo vsaj en par pritegnil tvojo pozornost. Te zanima, kaj smo izbrale me?

Kar skakale smo od navdušenja, ko smo med novimi kolekcijami zagledale kultne Converse All Star superge, ki se vračajo v novi, trendi preobleki. In zares so hude! Jeseni bomo tako vse nosile visoke All starke z debelim podplatom, ena različica ima podplat še poudarjen s čepki, ki segajo zadaj nad peto.

Še vedno se nadaljuje trend superg s platformo in v kombinaciji z živalskim potiskom, boš v njih prav zažigala. Če imaš raje malo manj divje stajlinge, se boš zaljubila v superge Liu Jo v kombinaciji bež in rjave barve, z vzorcem kačjega usnja. Če pa si rada bolj drzna pa boš navdušena nad supergami Guess z leopardjim potiskom in vpadljivim belim podplatom.

Vsaka mora imeti v omari vsaj en par črnih superg! To je že skoraj modno dejstvo in to jesen bodo glavne črne superge z vpadljivim belim podplatom in popolnoma črne, monokromatske, kot so na primer Guess s platformo

S podplatom pa so se pri novi kolekciji poigrali tudi pri New Balance. Te superge so udobne in modne hkrati, naravnost popolne za jesenske sprehode po mestu!

Več najdeš na mass.si.

Foto: Profimedia, promocijsko gradivo