Moda Promocijsko sporočilo

TO so superge, ki jih najraje kupujemo Slovenke (presenetilo te bo!)

17. 2. 2022
TO so superge, ki jih najraje kupujemo Slovenke (presenetilo te bo!) (foto: Promocijsko gradivo)
Promocijsko gradivo

Moon.si, spletna trgovina z žensko obutvijo, je konec januarja predstavila novo kolekcijo superg pomlad 2022, ki te bo naaavdušila!

Zate imamo odgovor na vprašanje: Za kakšne superge se te dni odloča največ Slovenk?

Moon.si letos obeležuje šesto leto delovanja, v tem času pa se jim je pridružilo že več kot 18.000 zadovoljnih uporabnic. Odločili so se, da ti pokažejo, katere so najbolj trendovske superge, za katere se odločajo uporabnice to pomlad, na koncu pa te čaka tudi koda za popust.

To je izbor TOP superg, ki jih dekleta naročajo in jih to pomlad preprosto moraš imeti tudi ti!

Po zadnjih dveh letih, ki smo jih preživeli, je čudež, da ima kdorkoli od nas še energijo, da se preobleče iz pižame - se strinjaš? Zato ne boš presenečena: superge bodo zagotovo tvoja NAJ izbira obutve še vsaj naslednjih 365 dni. Ker skoraj z gotovostjo trdimo, da je tvoj najljubši par superg trenutno videti žalostno, si zaslužiš malce nakupovanja.

Predstavili ti bomo najbolj nakupovane superge  na moon.si, ki bodo hudo izboljšale tvoj videz.

Na sploh velja, da so superge postale bistveno bolj eksperimentalne v svoji obliki in barvi. Superge z visokimi podplati, v neobičajnih barvah in robustnih oblik so postale zelo pomemben faktor pri končnemu videzu na mestnih ulicah. Na moon.si te čakajo le izbrani kosi obutve. Poglej si novo kolekcijo superg pomlad 2022 na moon.si.

#1: Bele superge

Tako kot v letu 2021 tudi letos kraljujejo bele superge. Bele superge so pri moon.si največji favorit, ki ga lahko kombiniraš tako rekoč na katerikoli outfit. Krilo, dolga obleka ali pa kavbojke – ni je situacije, kjer superge v beli barvi ne bi izgledale totalno kul! Modni kritiki pravijo, da so bele superge tako nepogrešljive, kot mala črna obleka in bela srajca. Jih že imaš?

#2: »Chunky« superge

Ja, prav si slišala. »Chunky« superge so še vedno #MustHave v garderobi številnih uporabnic. V letu 2020 in 2021 je z njimi (še bolj kot sicer) zaslovela blagovna znamka Fila, ki je lansirala robustne, oziroma »chunky«, superge v beli barvi. Na moon.si te čaka asortiman v več barvnih kombinacijah, na primer bež ali olivni barvi. Naj ti zaupamo: za kombiniranje kateregakoli outfita sta ti dve barvi hit!

Kot bralki Cosmopolitan.si ti nudijo 10% popust na katerikoli izdelek v spletni trgovini moon.si. V košarico dodaj svoje najljubše kose in vpiši kodo: COSMO10.

#3: Zemeljske barve

Nekaterim uporabnicam kombiniranje superg predstavlja nočno moro, zato se odločajo tudi za superge zemeljskih barv. Superge v nežnih bež ali rožnatih barvah z manj elementi namreč pomirjajo, obenem pa ustvarijo večen slog, ki predstavlja kombinacijo športnega in luksuznega. Obutev v zemeljskih barvah je vsestranska izbira, ki omogoča sproščeno eleganco.

#4: Oblika »Nike Air Force«

Nike je v zadnjih nekaj letih zagotovo naredil revolucijo na področju obutve za vsakdanjo rabo. Superge v slogu »Air Force« izgledajo noro dobro in jih je možno kombinirati na skoraj vsak outfit, debelejša platforma in športno-eleganten izgled pa poskrbita, da vedno izgledaš kot iz škatlice. Ker imajo Nike superge svojo ceno, se veliko uporabnic odloči za cenejšo, a nič manj kakovostno različico pri drugih trgovinah.

Poglej si izbor takšnih superg na moon.si.

Moon.si superge so kakovostne in prav vsak kos obutve v spletni trgovini pregleda Eva, soustanoviteljica podjetja. »Želim, da je čevelj po mojih kriterijih – hočem, da je kakovosten in trendovski, obenem pa ga želim puncam ponuditi po sprejemljivi ceni«, pravi Eva. »Sama sem pogosto imela težave s supergami in gležnarji, saj sem za njih odštela cele gore denarja, na koncu pa mi sploh niso bile všeč. Rada imam raznovrsten asortiman čevljev, ki ga lahko kombiniram prav vsak dan,« še pove.

Če se odločiš za nakup, pa ti določena obutev ne ustreza, nudijo brezplačno zamenjavo.

Na spletni strani moon.si naročiš drugo obutev in s kurirjem preprosto zamenjaš paket. Komunikacija poteka hitro in prav z veseljem se odzovejo na vsako mnenje in priporočilo. »Vesela sem, da se punce obrnejo na nas, ko imajo vprašanje. Moon.si je vedno na voljo na Instagramu, Facebooku ali pa na telefonski številki," pove Eva.

Na spletni strani te čakajo realne fotografije, posnete v studiu, večino obutve pa si lahko pogledaš tudi v video formatu. To je že od samega začetka glavno pravilo spletne trgovine. Kot pravi Eva: »Želimo si, da so fotografije in videoposnetki karseda realni, saj želimo, da obutev izgleda natanko tako tudi na tvojih nogah. Do sedaj je bila prav vsaka uporabnica presenečena, da je obutev prav takšna, kot jo je pričakovala.«

Tukaj si lahko pogledaš, kako izgleda moon studio!

Spletna stran moon.si je preprosta za uporabo, saj lahko že pred izbiro čevljev filtriraš obutev po številkah. Na tak način takoj izveš, kaj je na voljo v tvoji številki. Čaka te tudi informacija, ali je številka obutve po standardu, ali pa je morda smiselno vzeti številko več ali manj.

Ali si vedela, da Moon.si sledilke same izberejo novo kolekcijo?

"Moon.si spletne trgovine ni brez vas! Že od samega začetka smo si želeli, da z nami soustvarjate prihodnost spletne trgovine z vašimi mnenji, priporočili in seveda, najbolj kul kosi ženske obutve. Na naših družbenih omrežjih večkrat letno potekajo ankete, kjer dekleta povprašamo, ali jim je določen kos obutve všeč in ali bi ga želele videti na naši spletni trgovini. Na tak način zagotovimo, da zagotovo najdejo nekaj zase v širokem asortimanu obutve."

Pridruži se moon.si uporabnicam in izkoristi 10% popust za vse bralke Cosmopolitana! Uporabi kodo COSMO10.