To so stajlingi, ki zagotovijo uspešen prvi zmenek

Ženske imamo že tako težave pri odločanju, kaj bomo oblekle, še toliko večje dileme pa se pojavijo pri izbiri stajlinga za prvi zmenek.

To so stajlingi, ki zagotovijo uspešen prvi zmenek (foto: Profimedia) Profimedia
18. 8. 2018

Kaj obleči, da boš pri fantu, še posebej, če ti je reees všeč, spodbudila željo po drugem zmenku? Po navadi velja pravilo, da se oblečeš tako, da ti bo udobno in da boš to še vedno ti, saj boš tako tudi najbolj sproščena. A kljub vsemu si verjetno še vseeno želiš izžarevati seksi energijo, kajne?

Pri tem ti lahko pomaga spodnji izbor osnovnih stajlingov, ki jih lahko prilagodiš svojemu stilu tudi z različnimi modnimi dodatki.

1. Preprosta obleka

Ob koncu dneva moški še vedno obožujejo preproste stvari, zato je tudi preprosta obleka popolna izbira. Pokažeš namreč ravno dovolj kože, da na plano pride tvoja igriva in ženstvena plat obenem.

 

A post shared by VANESA S. (@takeoffwithlove) on

2. Ozko krilo in zanimiv top

Ozko krilo oziroma 'pencil skirt' je eden izmed modnih kosov, ki super poudarijo tvojo obliko telesa. Skupaj z zanimivim topom in petkami ali sandali s polnimi petami, boš svojemu izbrancu sporočila, da si seksi, zabavna in pripravljena na druženje.

3. Rdeča

Karkoli v rdeči barvi - čevlji, krilo, top, torbica, nakit - bo super izbira! Rdeča barva namreč privlači moške. V eni izmed študij so moški ocenjevali žensko, ki je na nekaterih fotografijah nosila modro, na drugih pa rdečo srajco. Na fotografijah z rdečo srajco so jo moški označili za bolj privlačno.

4. Mala bela obleka

Mala črna obleka je klasika, prav tako pa tudi mala bela obleka. Moški si radi predstavljajo, da je njihova punca prijazna in nedolžna, kar bela barva največkrat simbolno tudi prikazuje.

 

A post shared by Ajda Sitar (@ajdasitar) on

5. Obleka z odprtim hrbtom

Nekaj je, če vidiš golo kožo, popolnoma drugače pa je, če jo občutiš, še posebej, če gre za mesto, ki je ponavadi odkrito v bolj intimnih trenutkih. Moški, ki te bo pospremil k mizi in dlan prislonil na tvoj gol hrbet, bo navdušen nad občutkom gole kože pod njegovimi prsti.

Vir: yourtango.com

Foto: Profimedia, Instagram.com/@ajdasitar, Instagram.com/@takeoffwithlove

Preberi še: FOTO: Tara Zupančič tudi letos objavila fantastične utrinke poletja

Priporočamo tudi: Jasna Kuljaj objavila redke fotografije svoje hčerkice