TO so najbolj prodajane pajkice na Amazonu (cena te bo prijetno presenetila)

Potrebuješ nove pajkice za jogo, ležanje doma ali kombiniranje z ostalimi kosi iz omare? To so pajkice, ki jih obožuje NAJVEČ punc!

TO so najbolj prodajane pajkice na Amazonu (cena te bo prijetno presenetila) (foto: Profimedia) Profimedia
23. 1. 2019

Močno verjamemo, da vsaka ženska potrebuje vsaj en ali dva para udobnih pajkic. Ker jih lahko nosiš s praktično z vsem, je to še razlog več, da investiraš vanje. Pajkice, ki so na Amazonu navdušile največ deklet, so po vrhu vsega tudi poceni, saj nobene ne stanejo več kot 20 evrov.

90 Degree by Reflex Womens Power Flex Yoga Pants

Sedem osminske pajkice se končajo tik nad tvojim gležnjem in s tem poudarijo najožji del tvojih nog. Punce, ki pajkice nosijo, obožujejo tudi njihovo oprijemljivost okoli trebuha in komaj opazen notranji žep. Če si se naveličala črne barve, pa lahko izbiraš med kar 25 odtenki.

Kupiš jih lahko TUKAJ, cena pa se giba od 17 evrov dalje.

Ododos High Waist Tummy Control Working Leggings

Te pajkice so dobile več kot 3500 ocen s petimi zvezdicami. So mehke in raztegljive ter nedvomno velike ljubljenke spletnih nakupovalk. Dobiš jih lahko v dveh dolžinah: kapri in dolge. 

Kupiš jih lahko TUKAJ od 14 evrov dalje.

 

Baleaf Women’s High Waist Yoga Pants With Inner Pocket and Mesh

Te pajkice so popolne za vse, ki se potite v fitnesu, saj vpijajo vlago. Uporabnice so navdušene nad njihovo podporo, super elastičnostjo in všitim žepom, v katerega lahko diskretno pospraviš ključe, kartice, telefon in še kaj.

Kupiš jih lahko TUKAJ od 19 evrov dalje.

Sejora Fleece Lined Leggings

Čeprav morda niso narejene za telovadnico, so kot nalašč za nošnjo pod oblačili v zimskih mesecih ali pa, da jih oblečeš, ko si doma in moraš očarati samo sebe. V njih ti bo udobno in toplo tudi v najhladnejših nočeh

Kupiš jih lahko TUKAJ od 10 evrov dalje.

Fotografije: Unsplash.com, Amazon

Preberi še: TAKO kape to zimo stilirajo modne vplivnice (od nujnega zla do modnega pečata!)

Priporočamo tudi: TO je najbolj prodajana zimska jakna na Amazonu