TO so čevlji, ki pašejo na čisto vse (in bodo popolni za poletje!)

Barva čevljev igra veliko vlogo pri tem, kako boš sestavila svoj outfi!t

TO so čevlji, ki pašejo na čisto vse (in bodo popolni za poletje!) (foto: Nike Koležnik) Nike Koležnik
10. 5. 2022 | Promocijsko sporočilo

Super izbira za k vsakemu oblačilu pa so gotovo čevlji v tistih barvah, ki pašejo na vse. Verjetno si se že večkrat srečala z vprašanjem, kaj naj obujem, in s čevlji v barvah, ki jih z lahkoto kombiniraš na vse, takšnih težav ne bo več. 

Črna je klasika

Vsak bi moral imeti  v svoji garderobni omari vsaj en par črnih čevljev. Elegantni črni salonarji in mokasini to sezono doživljajo veliki comeback. In pozor, letos črni čevlji niso prav nič dolgočasni. Polni so detajlov, kot so zanimive petke in trakovi, natikače pa popestri letošnji vroči trend, bottega pletenica.

Must-have svetlo rjava

Ugotovila boš, da so jo letos v svoje kolekcije obutve uvrstile praktično vse najbolj priljubljene modne znamke v Massu. Med njimi so na primer Guess, Liu Jo, Steve Madden, Tamaris, Nine West in Upcollection. Z modnimi kombinacijami s to barvo obutve so nas navdušile tudi modne vplivnice.

Trend št. 1 so pastelne barve

V sandale, natikače in superge v pastelnih barvah, kot so svetlo zelena oziroma mint, umazano roza in svetlo modra, se boš takoj zaljubila. Prihaja čas porok in maturantskih plesov, in tudi to so priložnosti, za katere lahko obuješ salonarje ali sandale v pastelnih barvah.

Brez bež ne gre!

’Nude’ je ena najbolj vsestranskih in uporabnih barv obutve, nude salonarji in sandali pa slovijo tudi po tem, da optično podaljšajo noge. Namig: tudi zato so zelo dobra naložba.  

Metalik barve za “vau” efekt

Letos boš v kolekcijah elegantne in casual ženske obutve v spletni trgovini Mass našla res čudovite modele v srebrni, zlati in rose gold barvi. Pri izbiri obutve v metalik barvah se letos nikar ne zadržuj, prepusti se energiji in veselju toplih dni ter brezskrbnih večerov. 

Več modnega navdiha poišči v spletni trgovini www.mass.si.