To je TRIK ZA 7€, zaradi katerega je Kate Middleton lahko ves čas v visokih petkah

Priznamo! Nikoli ne bi pomislile, da je tako enostavno!

To je TRIK ZA 7€, zaradi katerega je Kate Middleton lahko ves čas v visokih petkah (foto: Profimedia) Profimedia
22. 6. 2021

Si že kdaj videla Kate Middleton v nizkih čevljih ali supergah? Dvomimo! Vojvodinja Cambriška je vedno urejena od glave do pet, pri čemer so elegantne visoke petke sestavni del njene garderobe. 

Pa si se že kdaj vprašala kako lahko v njih preživi cele dneve brez, da bi pod njenim prijaznim nasmeškom vsaj malo trpela?

Uspeli smo izvedeti, da Kate uporablja precej preprost trik, ki ji dovoljuje, da kraljevske dolžnosti opravi z lahkoto, brez da bi jo po dolgem dnevu bolele noge.

Preberi tudi: Meghan Markle je zlomila internet s to kulsko majico

Strokovnjakinja za kraljevske zadeve je namreč razkrila, da ima mamica treh otrok pod svojim rokavom kar nekaj stilističnih trikov, s katerimi ostaja udobna in hkrati oblečena po protokolu.

Za to, da se izogne zatečenim in razbolelim nogam po celodnevnem nošenju visokih pet, Kate Middleton uporablja zelo specifične najlonke, ki pa stanejo le 7 evrov.

Priporočamo: To je nepričakovana barva tega poletja, ki jo obožuje tudi Kate Middleton

Prosojne najlonke znamke John Lewis na peti vsebujejo gelasto strukturo, ki nogi preprečuje, da bi v čevlju z visoko peto drsela.

Poleg tega so najlonke izredno tanke, tako da ustvarijo videz, kot da so noge pravzaprav gole. Na voljo so v treh odtenkih: nude, naravnem in črni.

Najlonke John Lewis za 7 € najdeš TUKAJ.

Preberi še: Poglej si čudovit stajling iz Zare, ki ga je nosila Kate Middleton

Kate s tem preprostim trikom lahkotno preživi v petkah tudi cel dan, med tem ko ohrani svojo elegantno držo.

Strokovnjaki, ki od blizu spremljajo in poznajo etiketo dvora namreč pravijo, da so najlonke sestavni del kraljeve garderobe in je to tudi edini kos katerega zahteva kraljica sama. 

Po mnenju nekaterih naj bi Kate uporabljala tudi posebne vložke za čevlje.

Znamka Alice Bow izdeluje lepe in zelo udobne vložke, ki so super alternativa groznim gelastim vložkom. Ti so izdelani iz visoko kvalitetnega usnja in obljubljajo hojo brez bolečin.

Na voljo so že od 20 evrov dalje.

Tako, s tema dvema trikoma boš od sedaj lahko v visokih petkah osvajala lahkotno kot Kate.

Fotografije: Profimedia