TO je trend št. 1 deklet v Los Angelesu (+ nasveti stilistke za TOP poletni videz)

Tokrat si ga sposojamo od vodoinštalaterjev ... Ja, prav si slišala.

TO je trend št. 1 deklet v Los Angelesu (+ nasveti stilistke za TOP poletni videz) (foto: Profimedia) Profimedia
9. 5. 2019

Pozabi Pariz in Milano, trendi se po novem rojevajo v Los Angelesu, domovanju zvezdnikov in središču Instagram vplivnežev. Na ulicah filmske prestolnice smo opazili nenaveden trend, ki ga z dneva v dan posvoji več in več modnih poznavalk.

Punce nosijo delavske kombinezone na sto in en način. Enodelni kos so vzljubile množice, mi pa smo našli pet načinov, kako ga lahko kombiniraš in s tem prilagodiš svoji osebnosti.

#1: NEVTRALEN PAJAC KOMBINIRAJ S SVETLIMI DODATKI

Ni boljše kombinacije barv kot so bež odtenki skupaj, a preveč nevtralnih tonov lahko hitro izpade zelo dolgočasno, sploh če je pajac širok in prikrije tvoje ženstvene obline. Takšna kombinacija kliče po čevljih ali torbici opazne barve. Živo oranžna ali smaragdno zelena bosta popestrili tvoj videz in zasvetila boš v vsem svojem udobju. 

Posnemaj videz: pajac, salonarji

#2: ZOŽAJ PAS S KONTRASTNIM PASOM

Da ne boš videti kot krompir, si okoli pasu pripni pas in povrni svojo osnovno obliko boginje z oblinami. Bonus točke boš dobila, če bo pas v kontrastnem odtenku ali globlji barvi kot je pajac. Drugačen naj bo tudi material.

Posnemaj videz: pajac, pas, majica, torbica, škornji

#3: ODPNI IN POSKRBI ZA PLASTI

Še drug način, da popestriš enobarvnost pajaca? Odpni zgornji del obleke skoraj do popka in pokaži najbolj ljubko majčko, kar jih premoreš. Okoli pasu zaveži jakno v kontrastni barvi in materialu.

Posnemaj videz: pajac, puli, jakna, torba, škornji

#4: POSKUSI S POTISKOM

Opazno cvetje, črte in pikice, ... vse to so živahne možnosti, ki se ti ponujajo, da boš v svojem kombinezonu videti veselo in mladostno. Poskrbele bodo tudi za to, da te nihče ne bo zamenjal za avtomehaničarko. 

Posnemaj videz: pajac, jakna, torba, superge

#5: NE KOMPLICIRAJ, BODI PREPROSTA

Včasih potrebuješ le rahle kodre za na plažo in nizke natikače. Bolj kalifornijske kombinacije od te ne moreš izbrati. Naj se poletje čim prej začne! 

Posnemaj videz: pajac, sandali

Fotografije: Pinterest, Profimedia

Preberi še: Spoznaj TRIK Carrie Bradshaw, s katerim boš vzorce in barve kombinirala kot profesionalka (za vedno!)

Priporočamo tudi: To je VSE, kar potrebuješ za najboljši ROAD TRIP po Kaliforniji (izkušnja naše novinarke)