TO je najbolj prodajana zimska jakna na Amazonu

Najti jakno, ki je topla, udobna, dovolj dolga in še modna je pravi izziv! TA jakna ustreza vsem navedenim lastnostim in še kakšni več. 

TO je najbolj prodajana zimska jakna na Amazonu (foto: Profimedia) Profimedia
2. 1. 2019

Tisočeri spletni nakupovalci so obsedeni z Amazonovo toplo in udobno zimsko jakno!

Na žalost je družbeno manj sprejemljivo, če se pozimi v javnosti pojavimo oblečeni v spalno vrečo, a smo dobili alternativo: v tej jakni počutila kot, da bi bila zavita v odejo.

TO je najbolj prodajana jakna na Amazonu ta hip:

Jakna Orolay, ki stane 105 evrov, lahko kupiš v petih barvah - črni, bež, olivno zeleni, temno modri in sivi. Je izjemno topla in lahka, ima veliko uporabnih žepov, ter je tudi zelo modna.

Na Amazonu ji je več kot 3,500 kupcev namenilo pet zvezdic. 

Neverjetno priljubljen kos oblačil ima kapuco podloženo z mehkim umetnim krznom, premore pa tudi celo vrsto zadrg, ki so tako modne kot uporabne. Plašč ni videti okoren, kot je značilno za njemu sorodne puhovke, saj ima ozke linije, ki ga oblikujejo. Če želiš bolj ohlapen videz, lahko enostavno odpreš zadrgi ob straneh, kar omogoča tudi, da pod jakno oblečeš še dodaten kos oblačil.

Zmagovalna lastnost plašča pa kljub njegovim prednostim ni videz, pač pa udobje - mnogi kupci pravijo, da se v njem počutijo objete. Zima kar kliče po tej ljubljenki občinstva!

Jakno si lahko na Amazonu ogledaš TUKAJ.

Fotografije: Profimedia, Amazon

Preberi še: Uau! Julija Roberts nas je NAVDUŠILA z drzno zimsko obutvijo.

Priporočamo tudi: NOR trik, ki popolnoma prepreči svaljkanje kože ob nanosu pudra