To je barva spodnjega perila, ki jo moraš obleči na silvestrovo (prinesla ti bo srečo!)

Si tako vraževerna, kot me? Potem boš upoštevala naš nasvet in na zadnji dan leta oblekla tole barvo ... 👇

To je barva spodnjega perila, ki jo moraš obleči na silvestrovo (prinesla ti bo srečo!) (foto: Profimedia) Profimedia
14. 12. 2021

Novo leto prinaša polno tradicij, nič drugače pa ni niti s silvestrskim večerom. Zagotovo si že slišala za številne vraže o poljubu ob polnoči, hrani in o pospravljenem stanovanju.

No, obstaja pa še ena zapoved, ki jo bomo Cosmo punce zagotovo upoštevale! Po nekaterih prepričanjih obstaja barva, ki naj bi, sploh v pričakovanju novega leta, prinašala srečo.

Obleci se v rdeče spodnje perilo

Silvestrovo se od nekdaj bohoti v razkošnih barvah, med njimi pa je zagotovo najbolj opazna živo rdeča. Barva, ki jo sicer enačimo z ljubeznijo, ima na silvestrovo posebno simboliko in velja za prinašalko sreče - no, poleg tega da v vsakem primeru velja za zimsko praznično barvo.

#1 Postani gospa Božička

Moderna gospa Božičkova ni več zakrita v prevelik plašč, ampak v oprijeto rdeče spodnje perilo, ki pogreje v decembrskih večerih. In prepričane smo, da boš v tem prepričala tudi tiste, ki jih seksi spodnje perilo sicer ne gane.

#2 Zaljubljena v čipko?

Resno vprašanje - sploh obstaja kdo, ki ne mara čipkastega perila? Če si že pomislila na to, da bi dvignila roko ali glasno rekla, da si med njimi tudi ti ... naj ti spremenimo mišljenje. V čutno čipko (ki zakrije le tisto, kar je nujno), se ne boš zaljubila le ti, ampak tudi oseba, ki te bo v njej zagledala.