To pravilo 10 SEKUND bo tvoj stajling izstrelilo med modne zvezde

Izvedele smo skrivnost vseh večno urejenih žensk s stilom ... Te zanima, za kaj gre?

To pravilo 10 SEKUND bo tvoj stajling izstrelilo med modne zvezde (foto: Profimedia) Profimedia
2. 4. 2021

Poznaš vse tiste ženske, ki so se s stilom že rodile in jih večna eleganca nikoli ne zapusti? Oblečejo kombinacije, na katere ti še pomislila ne bi in so vedno videti kot iz škatlice? Vse počnejo tako zlahka (vsaj tako je videti), da lahko sklepamo, da so se že v maternici naučile kombinirati pike s črtami in Zaro z Guccijem.

Eno takšno žensko smo vprašale, kako ji to uspe. Poleg tega, da ima pač občutek za stil, je izpostavila eno pravilo, ki smo ga poimenovali pravilo treh kosov.

Za kaj gre? Ideja je, da vsak dober stajling vsebuje tri glavne elemente. Ja, pravljično število. Trnjulčica je imela tri dobre vile, zgodba ima začetek, jedro in zaključek, vsaka modna ženska pa upošteva tri modne elemente.

K prvemu in drugemu elementu spadajo osovni kosi - hlače in majica, na primer. Tretji element stvari malo popestri in poskrbi za dodano vrednost.

Če na primer nosiš kavbojke in belo majico s kratkimi rokavi, jima dodaj blazer. Tretji element so lahko tudi hudi uhani, pas ali vpadljiva torbica.

To ne pomeni, da izberi kombinacijo kavbojk, oblekice in gležnarjev, saj rezultat zelo mogoče ne bo blesteč, pač pa izbiri stajlinga nameni dodatnih deset sekund in osnovnim kosom dodaj enega, ki bo popestril in začinil tvoj celoten videz.

Fotografije: Profimedia, Giphy

Preberi še: Tvoja krema za oči mora vsebovati TA 2 vitamina (sicer NE BO učinka!)

Priporočamo tudi: Če boš obula čevlje TE barve, boš izgledala višja, kot si v resnici