Toliko stane torbica, ki jo je Tina Gaber nosila na petkovi nogometni tekmi v Stožicah (vemo tudi, kje jo lahko kupiš)

Da ima Tina Gaber prefinjen modni slog, ni nič novega. Tokrat nam je v oči padla prečudovita torbica, za katero je lepotica odštela … 

Toliko stane torbica, ki jo je Tina Gaber nosila na petkovi nogometni tekmi v Stožicah (vemo tudi, kje jo lahko kupiš) (foto: Instagram / @tinagaber) Instagram / @tinagaber
17. 9. 2023

Všeč nam je, kako Tina Gaber svoje kose premišljeno kombinira, da so videti popolno v vsaki situaciji. Kaj je nosila na petkovi nogometni tekmi v ljubljanskih Stožicah in koliko je odštela za torbico, ki nam je padla v oči, ti zaupamo spodaj.

Minuli petek je šport združil in navdihnil številne. "Plemenita gesta nogometnih zvezdnikov, ki v Stožicah igrajo za dober namen, nas je povezala v pomoči sočloveku. V podporo vsem, ki so v nedavnih poplavah utrpeli škodo," sta na socialnih omrežjih po petkovi nogometni tekmi, ki se je odvila v Stožicah in na kateri so za dober namen zaigrale največje zvezde svetovnega nogometa, zapisala predsednik vlade, Robert Golob, in njegova partnerica, Tina Gaber.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robert Golob (@_robertgolob_)

Tina nas je tudi tokrat navdušila s svojo modno opravo. Tokrat se je odločila za pleteno obleko peščene barve, ki jo je opasala z belim pasom, s katerim je svoje modne kombinacije že popestrila tudi v preteklosti.  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber)

Piko na i pa je dodala s torbico blagovne znamke Guess (na 7. fotografiji v zgornjem albumu), ki jo lahko najdeš tukaj, zanjo pa boš odštela 130 evrov. (Veselo zapravljanje!)

Tina je tudi tokrat ob Robertu Golobu in v družbih znanih slovenskih obrazov in politikov delovala sproščeno. Si to opazila tudi ti?  

Fotografije: Instagram / @tinagaber

Preberi še: "Na avtobusu mi je pred vsemi šel z roko pod krilo in me vprašal, ali mi lahko vtakne ..." (izkušnja z ljubljanske trole)

Priporočamo tudi: "Ko je vame potisnil prste, sem čisto pozabila na to, da sem v življenjski nevarnosti" (izpoved Ljubljančanke)