TEH 7 modnih kosov ima TO zimo v omari vsaka modna Parižanka 😍

Če jih imaš doma tudi ti, se lahko to zimo oblečeš kot prava Parižanka (in ne, ne potrebuješ baretke). 

TEH 7 modnih kosov ima TO zimo v omari vsaka modna Parižanka 😍 (foto: Profimedia) Profimedia
4. 1. 2021

Tudi tebi ob misli na francosko modo najprej pobegneš k reeeees imenitnim stajlingom? K črtam, baretkam, prefinjenemu stiliranju in kratkemu bobu s frufrujem?

No, osnova je morda res takšna, pa vendar so temelji letos nekoliko drugačni; nežne dvobarvne balerinke so to zimo zamenjali robustni škornji, elegantne jopiče pa so zamenjale usnjene različice.

In medtem ko obiski francoske prestolnice za zdaj niso na voljo, lahko spodaj poiščeš sedem načinov, kako francoska dekleta posnemati  iz udobja svojega doma.

1. Vpadljive najlonke

Hlačne nogavice so bistvenega pomena pozimi, vendar to ne pomeni, da morajo biti dolgočasne. Preizkusi klasično stiliranje francoskih deklet, ki združujejo kratke hlače s hlačnimi nogavicami.

2. Robustni škornji

Robustni škornji, ki smo jih prvič videli lani, so od takrat postali bistvena obutev vseh mestnih deklet. Parižanke nosijo svoje z drznostjo in njihovim prirojenim modnim občutkom.

Imamo jo! TO 👇 je NAJ barva za leto 2021 (so razkrili PANTONE strokovnjaki)

3. Vsestranske jopice

Jopice so bile leta 2020 priča renesansi zaradi peščice znanih uporabnic, ki so podprle pletenine - vključno z Victorio Beckham, Harryjem Stylesom in Katie Holmes.

4. Večni karo

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by StreeTrends (@streetrends)

Tudi karo je dobil sodoben ponovni zagon. Karirasti jopiči, krila, hlače in topi...

ČEVLJI: TO so NAJ čevlji leta 2021 (in zanje boš odštela le 30€)

5. Kamelji plašči malo drugače

Kamelji plašči so v tej sezoni preoblikovani s sodobnimi slogovnimi poudarki.

6. Usnjeni suknjiči

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by StreeTrends (@streetrends)

Usnjeni jopič je letos prehitel klasično krojenje kot medsezonsko sezono. Znano je, da sta jih Gwyneth Paltrow in Winona Ryder nosili v 90-ih, medtem ko so sedanje zvezdnice, kot so Hailey Bieber, Bella Hadid in Kaia Gerber, v svoje vsakdanje garderobe pozdravile usnjena vrhnja oblačila.

7. "Piratski" škornji

Ko je Chanelova kreativna direktorica Virginie Viard vsak stajling na modni reviji za jesen in zimo 2020 opremila z dvobarvnimi piratskimi čevlji, je modni svet vedel, da je nastal nov trend.

Fotografije: Profimedia