TE sandale (ki so trenutno ZNIŽANI) vsak dan nosi Angelina Jolie (preprosti in noro udobni)

Smo ti že povedali, da prav ti sandali optično podaljšajo tvoje noge? 😍 Poglej si jih v članku! 

TE sandale (ki so trenutno ZNIŽANI) vsak dan nosi Angelina Jolie (preprosti in noro udobni) (foto: Profimedia) Profimedia
30. 7. 2022

Angelina Jolie je navdih številnih žensk po svetu, tudi zaradi svojega preperostega modnega izbora.

Med nedavnim obiskom Italije je tako navdušila z izbiro sandalov, ki jih je med pohajkovanjem po Italijanskih mestih nosila praktično cel čas. 

Poglej, o katerih sandalih govorimo:

Ob več svojih stajlingih, ki so bili sestavljeni iz ohlapnih, udobnih kosov, je igralka nosila sandale, ki niso ostali neopaženi.

Modne strokovnjakinje zedinjeno: "Sončnih očal NIKAR ne nosi poveznjenih na glavo" (+razlog, zakaj)

Čeprav smo jo videli tako v slingback modelih kot modernih natikačih, je tokrat nosila sandale s pleteno platformo. Ta model je priljubljen pri mnogih ženskah predvsem zaradi udobja, poleg tega pa podaljšajo noge in so idealna kombinacija za poletje.

Angelina je nosila odprte pletene sandale s platformo v nude odtenku.

Ne PAJKICE, v modo prihajajo TRENIRKE, ki smo jih oboževale v 90-ih (jo še imaš doma?)

Ti sandali so večna klasika poletne obutve in so idealni za vse dame, ki želijo dodati nekaj centimetrov brez izgube udobja. Popolnoma enostavno jih je kombinirati k dnevnim stajlingom vseh stilov.

Angelina Jolie jih nosi z maksi oblekami v vseh odtenkih, lanenimi hlačami in poletnimi pajaci. Mimogrede, te sandale so razglasili za najbolj zaželeno obutev leta 2022.

Fotografije: Profimedia

Preberite več na Elle.si