Modne strokovnjakinje zedinjeno: "Sončnih očal NIKAR ne nosi poveznjenih na glavo" (+razlog, zakaj)

Ojoj, če tudi ti sončna očala nosiš TAKO, je to članek zate.

Modne strokovnjakinje zedinjeno: "Sončnih očal NIKAR ne nosi poveznjenih na glavo" (+razlog, zakaj) (foto: Profimedia) Profimedia
23. 7. 2022

Med tem ko se temperature ponovno dvigujejo in se srečnice odpravljajo na poletne počitnice (upamo, da si med njimi tudi ti!), modne strokovnjakinje razkrivajo trike za dovršene poletne videze.

Zelo pogosto namreč opaziti ključno modno napako, ki jo menda poleti delamo vsi (ojoj)!

Na sončne dni so sončna očala nepogrešljiva, a vsakič ko stopimo v notranji prostor ali pa smo zunaj po tem, ko sonce že zdavnaj zaide, so ta odveč in če si nam kaj podobna potem tudi ti ob tem sončna očala že kar podzavestno povezneš na glavo.

Napaka!

Preberi še: Zaradi tihotapstva zapirajo to znano trgovino (zagotovo tudi ti nakupuješ v njej)

Čeprav ta enostavna poteza prihrani čas in jih ne rabiš pospravljati v etui in nato že čez nekaj minut spet iskati po torbici in spravljati ven, za tiste z dolgimi lasmi je to lahko zelo nevarno dejanje, saj se sončna očala zelo hitro zapletejo v lase.

Modne strokovnjakinje tako pravijo, da nikoli ne bi smela nositi sončnih očal na glavi!

Se sprašuješ zakaj? Ne samo, da boš sčasoma uničila okvirje svojih sončnih očal, ampak po besedah modnih deklet bo tvoj videz takoj postal neokusen.

Priporočamo: Vroči dnevi razkrili še en tatu Urške Klakočar Zupančič, pokukal je s tega seksi mesta

Celoten videz takoj zgubi na urejenosti, eleganci in sofisticiranosti. Še posebej kadar si v uglajeni družbi, se izogibaj tega dejanja in sončna očala raje pospravi v torbico.

Tudi sama oblačila, če se na primer odpravljaš na pogostitev, poročno slavje ali podobno, bodo izgubila na eleganci. Nikoli torej ne počni tega, kadar si v lepi koktejl ali večerni obleki.

Preberi tudi: Ta obleka iz zare je trenutno najbolj zaželen poletni modni kos (stane manj kot 40 evrov)

Ta modni kiks pa si lažje privoščiš ko si v bolj sproščenem okolju, kot je na primer plaža ali prijateljičin žur.

Če imaš dolge lase si morda misliš: "Ampak tak način nošenja očal dejansko izgleda dobro in da mojim lasem kul poletni videz" - ja se strinjamo ampak to še vedno uničuje tvoja sončna očala in čez čas se bodo okvirji razrahljani in očala ti ne bodo več povsem prav!

Fotografije: Profimedia